Ceca Bojković joj preotela muža, o toj svađi se i danas priča: Ljiljana Lašić ima 76 godina, evo je sada

Ceca Bojković joj preotela muža, o toj svađi se i danas priča: Ljiljana Lašić ima 76 godina, evo je sada

Autor: | 25/10/2023

0

Ljiljana Lašić danas ima 76 godina

Prošle su tri decenije otkako je serija „Bolji život“ prvi put prikazana na televizijskim ekranima, a od tada je mnogo puta reprizirana i uvek nas je  iznova zabavila. 

Nažalost, neki od glavnih aktera više nisu živi, pojedini su još aktivni, a ima i onih koji su se svesno udaljili iz medijskog sveta. Među njima je i Ljiljana Lašić koja je tumačila ulogu Lelice, Terminatorove (Voja Brajović) supruge, sa kojim Emilija Popadić (Svetlana Bojković) ima aferu.

Pozorište Slavija

 

Glumica, koja je ogromnu popularnost stekla kao kućna pomoćnica Tina u seriji „Pozorište u kući“, rođena je pre 75 godina u Kragujevcu.

Pročitajte: Beograd je zamenila seoskom idilom - Vera Čukić konačno u javnosti, koliko biste joj dali godina

Osim blistavog talenta, krasio ju je i lep izgled, pa je u bivšoj Jugoslaviji važila za jednu od najvećih glumačkih zvezda.

youtube printscreen

 

Ljiljana Lašić je zbog ljubavi promenila sve 

Njen prvi profesionalni izbor bila je arhitektura, ali je studije prekinula kako bi upisala Fakultet dramskih umetnosti iz potpuno nesvakidašnjeg razloga. Naime, njen osam godina stariji suprug Vladislav Lašić bavio se scenografijom, a ona je verovala da će, bude li ostala pri prvom izboru, ugroziti brak. Da bi ga lakše pratila, upisala je studije glume.

Pročitajte: Muž Melite Bihali bio je izuzetan intelektualac, ali je imao jednu manu - Zbog toga nismo imali dece...

‒ Udala sam se veoma mlada, što nikome ne preporučujem. Udati se u 18. godini znači lišiti se velikog dela mladosti ‒ izjavila je svojevremeno glumica.

Pozorište Slavija

 

Osim glumom, Ljiljana Lašić uspešno se bavi i pisanjem, a neki od njenih tekstova su dramatizovani, na primer predstava „Jasmin na stranputici“. 

U jednom od retkih intervjua koje je dala Ljiljana je priznala da je kruna njenog života unuka Jovana, koju joj je podario sin Đorđe. Kako je navela, njoj prenosi bogatstvo duha, svoj talenat, obrazovanje i ljubav prema ljudima i Srbiji.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još