Ovo je kuća Nikole Jokića u koju je uložio mnogo: Komšije u Somboru otkrile ISTINU o njegovoj porodici, niko nije znao

Ovo je kuća Nikole Jokića u koju je uložio mnogo: Komšije u Somboru otkrile ISTINU o njegovoj porodici, niko nije znao

Autor: | 17/06/2023

0

Košarkaši Denvera prvi put u istoriji su postali šampioni NBA lige i to možemo slobodno da kažemo zahvaljujući srpskom košarkašu Nikoli Jokić koji je bio najefikasniji sa 28 poena, uz 16 skokova i četiri asistencije, a nakon što je svom timu doneo titulu želeo je samo jedno - da ide kući!

Getty Images

 

Slavni košarkaš često je isticao da je porodica njegova najveća podrška, a u to smo mogli i da se uverimo na ključnoj utakmici, kada su Nikolina braća Nemanja i Strahinja slavili do zore pobedu Denvera.

 

 

Sa druge strane, meštani Sombora, rodnog grada košarkaškog asa Nikole Jokića, ponosni su na svog sugrađnina koji je čak dva puta osvojio nagradu za najboljeg košarkaša NBA lige, a jedna komšinica je u emisiji “Metar moga sela”, pokazala i kuću u kojoj on živi.

Pročitajte: Skromni, vredni i pošteni - Upoznajte Nikolinu i Branislava, roditelje Nikole Jokića FOTO

- Naš komšija Nikola stanuje u kući koja je iza nas. Njegovi roditelji ne žive u ovoj kući, ali je posećuju i obilaze kad on nije tu. Oni žive u drugom delu Sombora - objasnila nam je ponosna komšinica, a zatim otkrila kakav je Jokić kao sused.

Blic TV

 

- Nikola je dobar komšija, a rekla bih i prijatelj i drug. Kad god dođe, ovde se okuplja omladina. Budu tu i drugovi iz škole. Slobodno se može reći da je Nikola omiljena osoba.

Blic TV

 

Jokićeva komšinica otkrila je i više detalja o samoj kući, ali i prilikama u kojima je košarkaš živeo nekada.

- Uložio je mnogo novca u ovu kuću, kao i u kuću svojih roditelja. Otkupio je njihove stare kuće i zemljište. Vodi računa o članovima porodice dok ima sredstava i mogućnosti, pomaže im mnogo. Lepo žive kao porodica, a nekada nisu imali toliko sredstava. Ne govorim to iz ličnog saznanja, ali evidentno je da imaju bolje uslove za život otkad je Nikola uspešan sportista - ispričala je.

Blic TV

 

- Ranije je Nikola živeo kao i sva druga deca iz škole. Valjda zato što zna kako je nekada živeo i pomaže porodici i ostaloj deci.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Getty Images