Uzbudljivo leto u rizortu u Boki Kotorskoj: Dolazak velikih modnih brendova i brojni koncerti regionalnih i svetskih zvezda

Uzbudljivo leto u rizortu u Boki Kotorskoj: Dolazak velikih modnih brendova i brojni koncerti regionalnih i svetskih zvezda

Autor: | 13/06/2023

0

Rizort Portonovi je i ovog leta pripremio bogat program događaja za sve goste i posetioce, a sezona će najviše biti obeležena spektakularnim koncertima. Direktorica marketinga i komunikacija u Portonovom, Adrijana Husić, rekla je da će jun biti izuzetno zanimljiv i da se nadaju lepim vremenskim uslovima.

„Svakog vikenda u junu, u saradnji sa Portonovi Beach klubom na Vista trgu održavaće se DJ sesije na otvorenom. Savršena prilika da se opustite, plešete i uživate, uz pulsirajuće ritmove talentovanih lokalnih DJ-eva’’, istakla je ona i dodala da će se ovog leta održati i prve u nizu “Portonovi dečije igre”, 24. juna u Central parku.

Promo

 

Igre bez granica predstavljaju posebnu dimenziju zabave, sa specijalno pripremljenim igricama za ovu priliku, za mališane uzrasta od 4 do 12 godina koji su podeljeni u dve kategorije. Mališani će se timski nadmetati i pokušati da pobede suparničku ekipu u kombinaciji tradicionalnih i modernih grupnih igara. Istog dana u junu će se obeležiti i buđenje leta, uz još jednu sportsku avanturu - u organizaciji Triatlon kluba Herceg Novi svi zainteresovani će moći da učestvuju u šetnji ili trci od Portonovog do vidikovca 1. maj. 

Prema rečima Adrijane Husić, ovog leta posetioce Portonovog očekuje i širenje modne ponude, otvaranjem prestižne multi-brend radnje. Poznata po luksuznim brendovima, kao što su BOTTEGA VENETA, DOLCE&GABBANA, BRUNELLO CUCINELLI, LOEWE, ETRO, TOD’S, HOGAN, MISSONI, RENE CAOVILLA i STUART WEITZMAN, te trendi odeći i aksesoarima, ova prodavnica biće povod za nove priče i dešavanja u Portonovi marini.

Promo

 

Bogat muzički program tokom čitavog leta

Nastupom Mjesne muzike Đenovići 5. jula, tradicionalno počinje sezona letnjih koncerata u Portonovom. Nakon uspešnog koncerta prošle godine, vraćaju se s repertoarom bezvremenskih klasika i svežih obrada koje će sigurno oduševiti publiku. Prava poslastica posetioce rizorta očekuje 14. jula, kada će na Marina trgu nastupiti regionalna zvezda Nina Badrić, dok će dan kasnije koncert održati popularni hrvatski bend Detour.

Promo

 

Tribute bendovi sa simfonijskim orkestrima dve popularne grupe stižu u Portonovi ovog leta i nastupaće pred publikom na Marina trgu. Dancing Queen - ABBA Symphonic Tribute Show dolazi 21. jula, kada nas očekuje neverovatna zabava uz poznate hitove ove švedske grupe, dok će 5. avgusta publika uživati uz QUEEN SYMPHONY SENSATION, koji će izvoditi kultne numere legendardnog rok benda. Ulaz za posetioce ova dva koncerta je besplatan.

Promo

 

Vinsko veče, koje se u julu organizuje u Portonovom, tradicionalno privuče pažnju velikog broja posetilaca, a ove godine će publika 29. jula uživati u muzici Jelene Tomašević, uz više od 30 izlagača koji će predstaviti svoje proizvode. Dan kasnije, publika će uz muziku i stihove uživati u performansu Ivana Bosiljčića i benda, pod nazivom “Naše veče”. 

Nakon velikog uspeha koji su postigli širom sveta, u Portonovi 12. avgusta stiže i Barcelona Gipsy balKan Orchestra. Ovaj specifični ansambl inspiraciju nalazi u balkanskoj muzici, kao spoju muzičkih tradicija i multietničke kulture koja prevazilazi svoje geografske granice.

Za više informacija možete kontaktirati [email protected].

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Promo

Pročitajte još

Najnovije vesti