Prava nautička oaza u Boki Kotorskoj: Top 4 razloga zašto ovog leta treba da se usidrite u Portonovi marinu

Prava nautička oaza u Boki Kotorskoj: Top 4 razloga zašto ovog leta treba da se usidrite u Portonovi marinu

Autor: | 13/07/2023

0

U samom srcu Portonovi rizorta, na obali Jadranskog mora, nalazi se marina koja oživljava snove svake nautičke duše, a prošle godine je uvrštena i među one sa „5 Gold Anchor“ globalno priznatom akreditacijom Yacht Harbour asocijacije (TYHA). Vrhunska usluga, u kombinaciji sa izvanrednom prirodom i pejzažima koji oduzimaju dah, pruža iskustvo plovidbe koje prevazilazi maštu. Otkrivamo vam četiri razloga zašto je Portonovi marina idealna baza za vašu jahtu, brod ili jedrilicu, ukoliko želite da ovog leta doživite pravu morsku avanturu.

Luksuzne pogodnosti za sofisticirano iskustvo

Portonovi marina nudi raskošan dom plovilima svih veličina. Sa 238 vezova i najmodernijom nautičkom opremom, osigurava sigurnost i udobnost svim jahtama i brodovima. Pored toga, boravak u Marini vam omogućava i pristup pogodnostima Portonovi rizorta, kao što su brojni restorani i barovi, prodavnice i butici, medicinske ustanove, supermarket, wellness i spa centar, teniski teren i druga mesta za zabavu.

Portonovi

 

Zeleni horizonti i beskrajne prirodne lepote

Portonovi Marina smestila se usred božanstvene prirode Bokokotorskog zaliva – okružuje  je pitomo i mirno more, uz pogled na planinu Lovćen koji oduzima dah. Takođe je i savršena polazna tačka za obilazak cele Crne Gore i to je zasigurno avantura koju ne želite da propustite! Ukoliko ipak niste avanturistički nastrojeni i samo želite da se odmarate, Portonovi je vaša idealna adresa.

Epicentar dešavanja

Kada se budete usidrili u Portonovom u jedno budite sigurni – a to je da vam dosadno sigurno neće biti! Već 21. jula na Marina trgu će nastupiti tribute bend Dancing Queen - ABBA Symphonic Tribute Show, dok će 5. avgusta publika uživati uz QUEEN SYMPHONY SENSATION. Priprema se i tradicionalno vinsko veče, a ove godine će publika 29. jula uživati u muzici Jelene Tomašević, a dan kasnije i uz Ivana Bosiljčića i bend, pod nazivom “Naše veče”. Takođe, u Portonovi 9. avgusta stiže i Barcelona Gipsy balKan Orchestra.

Portonovi

 

Vrhunska usluga za jahte i brodove

Portonovi marina ima i brojne pogodnosti za vlasnike jahti i brodova, kao što je pumpa za gorivo sa punim servisom, 24-satno obezbeđenje i snabdevanje strujom sa priključcima na svim delovima pristaništa, hemijsko čišćenje i besplatan Wi-Fi širom rizorta. Sva plovila imaju pristup tuševima sa slatkom vodom i takođe mogu napuniti rezervoare pijaćom vodom.

Bilo da se radi o opuštajućem odmoru ili avanturističkim aktivnostima, Portonovi marina ima rešenje za vas. Tako da, ukoliko ste bili u potrazi za savršenom marinom, ne tražite više, našli ste je!

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Portonovi

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti