Večeras je intenzivno pomračenje Meseca: Raskidi, otkazi, važne vesti... Evo šta čeka svaki znak

Večeras je intenzivno pomračenje Meseca: Raskidi, otkazi, važne vesti... Evo šta čeka svaki znak

Autor: | 05/05/2023

0

Pomračenje Meseca donosi velike promene

Pun Mesec u maju dostići će vrhunac svog osvetljenja danas oko 19:30 časova i njegova moć biće tri puta intenzivnija jer se poklapa sa penumbralnim pomračenjem Meseca. Cvetni pun Mesec, kako ga još nazivaju, ima moćan uticaj na sve znake zodijaka, a ovog puta biće u znaku Škorpije. Pomračenje uvek donosi važne vesti na sam dan ovog astrološkog fenomena. Kako navodi astrolog Kajl Tomas, moramo da obratimo pažnju na vesti koje sada dolaze do nas, jer bi one mogle da nam promene život u narednih šest meseci.

Shutterstock

 

Za Ovnove dolaze promene u važnim odnosima – neka prijateljstva ćete osnažiti, dok će se druga raspasti jer ćete shvatiti da niste na istim talasnim dužinama. Treba da se suočite sa ovim izazovima, bilo da se radi o prijateljskim ili romantičnim odnosima.

Bikove očekuje stabilnost u vezi – useljenje, veridba ili drugi veliki korak koji će odvesti vaš odnos na novi nivo. Uticaj pomračenja može da donese, doduše, potpuno drugačiji ishod – turbuletni raskid.

Blizancima sledi životna prekretnica koja će ih naterati da potpuno promene svakodnevnu rutinu, a Rakovima se preporučuje da slede želje svog srca, jer će strast biti na vrhuncu.

Pročitajte: Nedeljni horoskop do 8. maja - Vreme je za planove i akciju, emotivne želje se neće ostvariti za ovaj znak

Shutterstock

 
 
 

Lavovi će osetiti nostalgiju i potrebu da preurede svoj život – ovo je dobro vreme za renoviranje stana ili selidbu, dok se Devicama preporučuje da budu otvorenog uma i da izađu iz zone komfora. Preuzmite inicijativu i podelite svoje misli i predloge sa okolinom, vaš glas mora da se čuje.

Vagama sledi promena u finansijama, ali je pitanje kako će je iskoristiti. Postoji mogućnost za novčanim dobitkom koji je velik, ali kratkotrajan (povišica, na primer), ali energiju morate usmeriti ka potrazi za novim ponudama, jer su vam zvezde naklonjene.

Za Škorpije je idealno vreme da se oslobode tereta prošlosti koji ih je do sada sputavao. Vreme je da se potražite svoju sreću i da se okrenete budućnosti.

Shutterstock

 

Strelčevima se takođe preporučuje da preispitaju svoju prošlost kako bi mogli da nastave dalje. Moraćete da se suočite sa svojim dubokim strahovima, ali savetuje se da poslušate svoju intuiciju.

Jarčevima sledi promena u društvenom krugu, pozitivna ili negativna – prijatelj će vas ili zauvek napustiti ili će vam se naći kada vam to bude najviše bilo potrebno. Postoji mogućnost poznanstva koji će se pretvoriti u predivno prijateljstvo.

Vodolije, pripremite se za unapređenje, novi posao, novi korak u karijeri.

Ribama se takođe preporučuje da izađu iz zone komfora, jer će zbog toga biti višestruko nagrađeni. Sada imate i hrabrost i podsticaj da napravite korak koji niko ne očekuje od vas, a ovo posebno važi za one koji su u medijima ili međunarodnom biznisu.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Shutterstock