Spremite se na buran period godine: Pomračenje Sunca donosi raskide, iznenadne otkaze, ali i dobitak na igrama na sreću

Spremite se na buran period godine: Pomračenje Sunca donosi raskide, iznenadne otkaze, ali i dobitak na igrama na sreću

Autor: | 15/06/2021

1

Desetog juna imali smo solarnu eklipsu, odnosno pomračenje Sunca. Svaka eklipsa donosi promenu, a svaku promenu – čak i kada nas vodi ka onome što je za nas dobro, prati tenzija. Pomračenje, koje je počelo pre nekoliko dana, a čiji će se uticaj osećati narednih šest meseci dešava se u znaku Blizanaca. U kojoj meri i u kojim segmentima će se ova astrološka dešavanja odraziti na pojedine horoskopske znake (i podznake) objasnila nam je naša stalna saradnica Helena Cupać.

Ovan: Aktivno je polje komunikacije, mlađe rodbine i komšiluka. Mnogi će se upisati u nove škole ili na kurseve o kojima su u prošlosti razmišljali. Sledećih destak dana pojačajte pažnju u saobraćaju. Proveravajte informacije koje dobijate, uostalom Merkur je retrogradan.

Bik: Bikovi ne vole promene ili izmene svojih ubeđenja, ali nekad su neizbežne. Biće neprijatnih situacija, ali ne brinite – promena donosi odlične rezultate. U sledećih pola godine ukazaće vam se nove finansijske prilike. Sve što ste nekada planirali da započnete sada ćete moći da realizujete.

Pročitajte: Mesečni horoskop za jun 2021. godine

Photo by Cole Keister from Pexels

 

Blizanci: I vama ću, kao i Bikovima, reći da promena jeste dobra, ali da ne stigne uvek na lak način, već moramo da se potrudimo. Pred vama je nova životna faza. Mnogo toga ćete dobiti u oblasti obrazovanja, finansija, lične afirmacije... Ukratko, sledi napredak.

Rak: Budite vrlo oprezni ovih dana. Sigurno je da ste trenutno pod velikom tenzijom, zbog čega vam nije prijatno. Mars je ipak u vašem znaku. Potrudite se da još nekoliko dana ne reagujete na sve što vas iritira, a u narednih pola godine posvetićete se vašem unutrašnjem ja. Izvući ćete na površinu strahove i raščistiti sa njima. Neki Rakovi pozabaviće se neprijateljima, a ovo će biti prilika da saznaju ko su im prijatelji i, naravno, ko su oni drugi.

Lav: Ni vama nije mnogo bolje nego Rakovima. Imate utisak kao da vas neko svakog dana „kljuca“ u glavu, a vi pokušavate da ostanete mirni. Eklipsa se dešava na polju planova, želja, nada, prijatelja i nagrada. Odbacićete stare i praviti potpuno nove planove. Očekujte nagrade za trud iz prošlosti. Okrenućete novi list i sebi postaviti nove ciljeve, koje ćete realizovati u sledećih šest meseci.

Pomračenje Sunca donosi promene u karijeri, ali i ljubavi 

Devica: Eklipsa vam donosi promene u oblasti karijere, autoriteta, nadređenih. Neke Device promeniće autoritete (šefove, direktore), a pojedinim pripadnicima znaka biće ponuđene upravo te pozicije. Dobićete nagrade za svoj trud.

Vaga: Dešavanja na polju stranaca, inostranstva, učenja, uverenja. Otvaraju vam se vrata ka inostranstvu.

Škorpija: Eklipsa vam se dešava na polju kriza, podrške drugih ljudi, skrivenih informacija, okultnih znanja... No, vi se toliko dobro nose sa krizom i stresovima da će za vas ovo biti sitnica. Ako ne želite trudnoću, trebalo bi da obratite posebenu pažnju, jer su moguća iznenađenja.

Strelac: Akcenat je u sferi partnerstva i međuljudskih odnosa, koje ćete želeti da popravite. Fokusiraćete se na partnera koji će biti okupiran svojim ciljevima, pa ćete mu vi biti veliki oslonac. Prekidaćete ugovore, ali ćete sklapati i nove, koji će se u narednim godinama pokazati prilično kvalitetnim.

Photo by Maksim Goncharenok from Pexels

 

Jarac: Kada je posao u pitanju, sledi nova priča. Menjaćete saradnike ili kvalitet odnosa sa postojećim. Mislim na one koji su u poslovnoj hijerarhiji ispod vas ili ste na istom nivou, a ne na nadređene. U periodu o kome govorimo u velikoj meri bićete na dobitku. Najkraće rečeno, ide nabolje, ali potrebno je strpljenje.

Vodolija: Posvetićete se ljubavnom životu, a oni koji imaju decu biće fokusirani na njih. Neke Vodolije otkriće novi hobi, koji im u budućnosti može doneti zaradu. Slobodne Vodolije mogle bi da očekuju promenu emotivnog statusa, što ne znači da bi odmah trebalo misliti o venčanju ili „ljubavi za sva vremena“. U svakom slučaju, biće dobrih promena.

Ribe: Teritorija doma u prvom je planu. Ribe će biti okrenute porodici, nekretninama, a mnogim pripadnicima znaka i podznaka mogu se desiti selidbe.

Komentari (1)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti