Može i bez mesa: Ovako izgleda savršen ručak Jelene i Tare Đoković

Može i bez mesa: Ovako izgleda savršen ručak Jelene i Tare Đoković

Autor: | 27/05/2024

1

Jelena Đoković predlaže savršen veganski ručak

Kako izgleda savršen ručak Jelene Đoković i njene ćerke Tare? Izgleda tako da ćete se u ova jela zaljubiti čim ih vidite na stolu, čak i ako niste pristalica vegetarijanskog režima.

Instagram

 

- Kada vam je na raspolaganju toliko dobrih opcija, prosto ne znate šta biste prvo izabrali - kaže supruga prvog reketa planete.

Jelenin Instagram vrvi od kulinarskih saveta koji poštuju sva pravila savremenog načina života i ishrane: zdravlje, kvalitet, ukus, nutritivne vrednosti. No, to se nekako i podrazumeva kada u kući imate vrhunskog sportistu kao što je Novak Đoković i dvoje dece.

Pročitajte: Svi misle da su zdrava, ali... Jelene Đoković upozorava, OVA jaja ne bi trebalo da jedemo

Za početak, predstavlja nam tartar, ali ne od mesa, već od avokada i kinoe. Sjajno se slaže sa bagel sendvičom čiji je glavni sastojak dimljeni tofu.

Instagram

 

Glavno jelo može da bude i vegetarijanski burito sa interesantnim nadevom, pravim carstvom ukusa: asparagus, crveni pasulj, ajsberg salata, šargarepa, paradajz, slatki crveni luk, spanać, sezonsko povrće, plus mini delikates ‒ veganski majonez. „Hot shot“ u meniju, kaže Jelena da ga nutricionisti preporučuju i najmlađima.

Instagram

 

Na kraju obroka bogatog zdravljem Jelena predlaže jedno „Blue Moon“ osveženje. Voćni šejk u neodoljivo plavoj boji sa dodatkom spiruline, savršen za malu Taru.

Dakle, ako vam je ponestalo ideja za kvalitetne i energične porodične obroke, probajte Jelenine savete.

Instagram

 

 

 

 

Komentari (1)

Loading
Vera 01:21 29.05.2024
Odgovori

Bljak! Lepo jelo ali nedovrseno bez mesa. Jer - nista ne treba izuzeti iz hrane samo sve treba dozirati, to je sva mudrost!

hellomagazin.rs Antoine Couvercelle/Profimedia, Instagram

Slične Vesti