Dijeta ili Viktorija Bekam stvarno živi na ovakvim obrocima?!

Dijeta ili Viktorija Bekam stvarno živi na ovakvim obrocima?!

Autor: | 02/07/2020

0

Ishrana Viktorije Bekam odavno je tema o kojoj se i te kako raspravlja. Da li je modna kreatorka i supruga Dejvida Bekama mršava zbog načina na koji se hrani ili je genetika odradila svoje, česta su pitanja. Ipak, dilemama je došao kraj jer smo najzad otkrili kako dizajnerka uspeva da zadrži svoj besprekoran izgled. Tajna je u njenom režimu ishrane sastojanom od zdravih, izbalansiranih obroka koji nipošto ne sadrže mleko ili mlečne prerađevine.

Viktorija Bekam tokom izolacije provodi najveći deo vremena na imanju u Kotsvoldsu gde živi sa mužem Dejvidom i svoje troje najmlađe dece, Romeom, Kruzom i Harper. Ipak, modnu divu ni vreme provedeno u zatvorenom ne može naterati da odustane od svojih uobičajenih rituala. U jedan od njih naravno spada i njena svakodnevna ishrana.

Pročitajte: Viktorija Bekam tuguje, emotivna poruka rasplakala fanove

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on May 8, 2020 at 4:21am PDT

Ishrana Viktorije Bekam ‒ Doručak

Dizajnerka dan počinje tradicionalnim ispijanjem čaja ili kafe. Ipak, pre opuštanja uz ove tople napitke, Viktorija konzumira dve kašike jabukovog sirćeta na prazan stomak, a zatim pravi neuobičajenu limunadu. Bivša „spajsica“ navodno svež limun cedi u proključalu vodu, radi održavanja vitke linije.

Posle svih ovih napitaka sledi doručak. Žena Dejvida Bekama za najvažniji obrok u danu uglavnom bira hranu poput smutija ili ovsenih pahuljica. Njen najpoznatiji doručak ostali članovi porodice nazivaju „zeleni monstrum“, a sadrži jabuke, kivi, limun, spanać, brokoli i čija semenke.

Danima kada ne pije smuti, Viktorija za doručak pravi ovsenu kašu sa organskim, nezaslađenim bademovim mlekom. Zdravo intergalno zrno toliko voli da ga jede i u obliku hleba.

Pročitajte: Viktorija Bekam - Ne mislim da sam lepa

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on Apr 3, 2020 at 6:06am PDT

Ručak

Avokado je jedan od Viktorijinih omiljenih namirnica, a jednom prilikom je priznala da pojede i do nekoliko komada dnevno. Za ovu voćku dizajnerka tvrdi da joj pomaže u održavanju zdrave i čiste kože.

Sveža riba se takođe visoko kotira na Viktorijinoj listi omiljene hrane, a škampe u kombinaciji sa tekilom i lajmom Bekamova izdvaja kao apsolutni favorit.

Ishrana Viktorije Bekam ‒ Večera od morskih plodova

Za večeru se bivša Spajsica  često počasti lososom i morskim plodovima, a ovaj posni obrok upotpuni salatom od povrća, kao što su krastavac, grašak, avokado i brokoli.

Viktorija ne dozvoljava sebi da se opusti čak ni kada je desert u pitanju. Prošli rođendan proslavila je uz tortu napravljenu samo od voća - lubenice, borovnica i jagoda. Ukoliko između obroka ipak oseti glad, slavna dizajnerka sebi priušti uživanje u koštunjavom voću, što daje i svojoj deci za užinu.

Pročitajte: Viktorija Bekam ne može da zamisli dan bez ove namirnice

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on Dec 11, 2019 at 11:55pm PST

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty, instagram

Najnovije vesti