Viktorija Bekam objavila nikad viđenu fotografiju preslatke Harper

Viktorija Bekam objavila nikad viđenu fotografiju preslatke Harper

Autor: | 12/04/2020

0

Viktorija Bekam, zajedno da svojom porodicom, Uskrs provodi u izolaciji u njihovom ušuškanom domu u Kostvoldu u Engleskoj

Porodica Bekam , usled vanrednog stanja zbog pandemije koronavirusa, Uskrs proslavlja u njihovom prelepom domu u Engleskoj.

Viktorija Bekam, odlučila je da posle dužeg vremena malo uživa u divnim uspomenama, pa je subotnje popodne rezervisala za listanje porodičnih foto albuma.

Nekadašnja članica benda "Spice Girls", iako nema naviku da na društvenim mrežama deli slike svoje dece, ovog puta napravila je izuzetak.

Pročitajte i: Izolacija u vili na selu - Šta Bekamovima komšije zameraju

Ona je oduševila pratioce preslatkom fotografijom svoje ćerke Harper, uslikane tokom uskršnjih praznika pre mnogo godina. Na slici je Harper obučena u bajkovitu belu haljinicu, u rukama drži veliko uskršnje jaje, a bose nogice posebno su oduševile Viktorijine pratioce.

- Pronašla sam najslađu uskršnju uspomenu - fotografiju moje Harper. Moje misli su sa svima vama ove uskršnje subote, veoma drugačije od svih do sada - napisala je supruga Dejvida Bekama.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Victoria Beckham (@victoriabeckham) дана 12. Апр 2020. у 2:01 PDT

Viktorija i Dejvid Bekam - Uskrs bez sina Bruklina

Bračni par Bekam, sa sigurnošću će uprkos izolaciji imati divan Uskrs sa svojom decom  - Harper (8), Romeom (18) i Kruzom (15). Ali ove godine nedostajaće im najstariji sin Bruklin (21).

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели bb (@brooklynbeckham) дана 22. Феб 2020. у 5:31 PST

On se trenutno nalazi u samoizolaciji u Njujorku, zajedno sa svojom devojkom Nikolom, a porodica mu veoma nedostaje.

Pročitajte i: Bekamovi ne žale novac za rođendan sina Bruklina

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели bb (@brooklynbeckham) дана 10. Апр 2020. у 9:30 PDT

Bruklin je naročito željan svojih najmiliji od kako se među njima pojavio i problem koji je doveo do sukoba.

Naime, kako piše britanski tabloid “Mirror”, ovaj mladi i perspektivni fotograf je toliko zaljubljen u četiri godine stariju glumicu Nikolu Pelc da je rešio je da je oženi. Par je zajedno  tek pet meseci, pa slavni fudbalski as smatra da je njegov sin prenaglio sa odlukom.

Viktorija obožava novu devojku svog sina jer je podseća na nju. Nikola je bogata, ambiciozna, vredna i puna poštovanja prema starijima. Odlično se slažu i bila bi velika šteta da svoju ljubav u jednom trenutku ne ozvanične brakom – tvrdi izvor blizak porodici Bekam.

Pročitajte i: Bekamovi doneli odluku zbog koje im mnogi zavide

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели bb (@brooklynbeckham) дана 29. Феб 2020. у 10:37 PST

Sa druge strane, Dejvid nije oduševljen.

– Uprkos činjenici što mu je Nikola simpatična, Dejvid smatra kako bi njegov sin ipak trebalo da pričeka još neko vreme pre nego što stane pred oltar – dodao je istoimeni izvor koji podseća da upravo je bivši fudbalski as zaprosio Viktoriju tek šest meseci nakon što je napunio 20 godina, pa se mnogi čude što ne pokazuje više razumevanja.

hellomagazin.rs guliver/getty, instagram