Viktorija Bekam ne može da zamisli dan bez ove namirnice

Viktorija Bekam ne može da zamisli dan bez ove namirnice

Autor: | 08/05/2020

0

Supruga Dejvida Bekama je jedna od najmoćnijih žena na svetu u polju mode. Viktorija važi za nepogrešivu ikonu stila čije modne izbore kopiraju žene širom sveta.  Neki to pripisuju urođenom ukusu, drugi bogatstvu koje joj je pružilo beskrajne mogućnosti.

Osim što je uvek obučena besprekorno, ova 46-godišnjakinja može da se pohvali i savršenim tenom. Pored toga što joj je dostupna skupocena kozmetika i najbolji kozmetičari Viktorija je od čuvenog dermatologa saznala kako da kroz ishranu učini blistavim.

Viktorija Bekam otkrila tajnu svog procelanskog tena

Pročitajte: Viktorija Bekam je sinonim za stilsku transformaciju

Viktorija Bekam jede losos baš svakog dana, čak i kada joj preti trovanje živom zbog prekomernog unosa, ona se grčevito drži ovog jelovnika. Ova majka četvoro dece otkrila je tajnu svog porcelanskog tena.

– Imala sam jako problematičnu kožu, a onda sam u Los Anđelesu upoznala dermatologa doktora Herolda Lankera koji je zaista neverovatan. Rekao mi da jedem losos svakog dana. U čudu sam ga upitala “Zaista, baš svakog dana?” on je rekao “Da, za doručak, ručak i večeru” otkrila je čuvena spajsica.

Pročitajte: Viktorija Bekam objavila nikad viđenu fotografiju preslatke Harper

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on Jul 16, 2019 at 6:51am PDT

Mnogi se pitaju zašto je ovu dobro čuvanu tajnu koja je rezervisana samo za dame iz visokog društva podelila sa svima.

-Postoji dve vrste žena- dok jedne znanja koje poseduju čuvaju samo za sebe, druge to nesebično dele. Ja sam imala sreću da sarađujem sa najboljim stilistima, šminkerima i stručnjacima za lepotu i naučila sam mnogo toga. Dosta sam grešila, ali sam iz toga izvukla pouku, i to želim da podelim sa svima – rekla je Viktorija.

Viktorija tvrdi da nikada nije bila na estetskoj operaciji

 

Zbog mladolikog izgleda mnogi smatraju da se podvrgla estetskoj hirurgiji, a ona je jednom prilikom otkrila da je tajna njenog blistavog tena u ishrani

Nisam bila čak ni u iskušenju. Nikakve estetske zahvate nisam radila na licu  ali opet, nikad ne reci nikad – rekla je 46-godišnjakinja

Pročitajte: Bekamovi doneli odluku zbog koje im mnogi zavide

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on Mar 11, 2020 at 8:59am PDT

Pročitajte: Viktorija Bekam na velika vrata vraća “Spice Girls” čizme (foto)

– Ne mislim za sebe da sam lepa. Apsolutno ne. Ipak, trudim se da izvučem najbolje što mogu od onoga što imam. Vidim svoje nedostatke i nesavršenosti i samo se nasmejem i prihvatim ih. Ipak, dugo mi je trebalo da dođem do takvog stanja, rekla je sasvim iskreno poznata Britanka.

– Treba da budemo najbolja i najmoćnija verzija sebe. Nije poenta u tome da izgledamo mlađe i zato na proizvodima iz moje kozmetičke linije nećete videti natpise “kako se rešiti bora” i slične. Želele smo da napravimo kolekciju s kojom ćemo se, kao i u omiljenoj garerobi, osećati dobro, komforno i zadovoljno. Verujemo da je to novi pogled na lepotu – rekla je nedavno Viktorija.

Hellomagazin.rs Guliver/Getty/Instagram

Pročitajte još