Viktorija Bekam otkrila kako je uspela da sačuva brak, ali i Dejvida od drugih žena

Viktorija Bekam otkrila kako je uspela da sačuva brak, ali i Dejvida od drugih žena

Autor: | 17/10/2019

0

Viktorija Bekam i njen suprug, penzionisani fudbaler Dejvid Bekam jedan su od najpoznatijih parova na svetu. Zajedno su 20 godina, proživeli su mnoge skandale, afere, prevare, slomove, krize. Vezu su započeli tajno. S Dejvidom je varala tadašnjeg dečka Stjuarta Biltona, a Dejvida je držala podalje od javnosti.

Ipak ovaj bračni par funkcioniše savršeno uprkos svemu. Tako je bivša Spajsica u intervjuu za 'Today' otkrila koji je njihov recept za savršen brak. Viktorija je objasnila kako se njihov život vrti oko četvoro dece Kruza Dejvida (14), Romea Džejmsa (16) i Bruklina Džozefa (20) i ćerke Harper (7).

- Deca su nam prioritet. Sve što radimo vrti se oko njih. Oboje volimo ono što radimo i cenimo jedno drugo. Srećni smo što rastemo zajedno - izjavila je Viktorija i objasnila kako je to bila ljubav na prvi pogled.

Viktorija i Dejvid su se prvi put poljubili na javnom parkiralištu u Londonu, a Spajsica tad nije bila ni svesna s koliko će žena morati da se bori kako bi zadržala Dejvida.

- Komunikacija je ključ uspeha, dosta pričamo s decom i volimo našu porodicu. Dosta nam pomažu i naši roditelji - zaključila je Viktorija koja je otkrila kako ona i suprug svakodnevno dele proizvode za negu lica.

hellomagazin.rs Guliver/Getty

Pročitajte još