Jelena Bin Drai je superžena: Vodi šest kompanija, ali ima vremena da bude domaćica bez premca (foto)

Jelena Bin Drai je superžena: Vodi šest kompanija, ali ima vremena da bude domaćica bez premca (foto)

Autor: | 22/07/2020

0

Jelena Bin Drai superžena oduševljava javnost! Nekadašnja manekenka i „misica“ udata je za bogatog šeika Saida Bin Draija. Skromna devojka iz Žablja doživela je sudbinu o kojoj maštaju mnoge devojčice. Lepa Jelena mogla bi da živi život princeze, ali ona jednostavno uživa da bude kao ostale žene.

Iako je u određenim trenucima život nije mazio, borila se i imala potpunu podršku porodice. Danas ona živi život princeze, ali nije zaboravila čemu su je roditelji učili kad je bila devojka. Požrtvovana je majka troje dece i, mada ima mogućnost da ne radi ništa, ona je ujedno divna supruga i domaćica.

Pročitajte: Jelena bin Drai - Ako nam se posreći dobićemo i četvrto dete

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Bin Drai (@jelenabindrai) on Oct 18, 2019 at 2:10pm PDT

Jelena često kuva i svoje specijalitete deli sa pratiocima na društvenim mrežama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Bin Drai (@jelenabindrai) on Sep 13, 2019 at 12:01pm PDT

Svoje pratioce na „Instagramu“ oduševila je nedavnom objavom svog kulinarskog umeća.

Pročitajte: Lisnate kiflice sa sirom

Bogata milijarderka mesila je kiflice koje su ispale odlično. Rumene, narasle i sočne, pokazale su da je Jelena zaista vrsna domaćica.

Jelena bin Drai superžena pored kuće, uspeva da bude aktivna i u poslovnom svetu. Iako je posvećena majka, uspeva da završi poslovne obaveze. U metropoli usred arapske pustinje vodi kozmetičke salone i dečje obdanište, ima svoj modni brend, a pored brojnih aktivnosti stiže da se bavi i humanitarnim radom.

– Savršena organizacija je ključ mog uspeha. Na početku je bilo drugačije, imala sam jedno dete i jedan posao, dok danas imam troje dece i šest kompanija. Nemam drugu mogućnost nego da sve bude savršeno organizovano. Tri dana isključivo sam posvećena poslu, dok je ostatak nedelje rezervisan za porodicu. Tada na scenu stupaju menadžeri, a ja provodim vreme sa Saidom i decom, na plaži, brodu ili porodičnom imanju. Oduvek sam bila radoholičar i opcija da budem samo domaćica u mojoj glavi nikada nije postojala. Često radim i posle ponoći. Više niko nije iznenađen kada u dva ujutru od mene dobije mejl ‒ otkrila je u intervjuu za naš magazin.

Pročitajte: Jelena bin Drai napunila 40, a ima tek 18 godina

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Bin Drai (@jelenabindrai) on Aug 20, 2019 at 2:36pm PDT

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty, instagram
Tagovi: jelena bin drai

Najnovije vesti