Jelena bin Drai: Bajkovito modno izdanje za crveni tepih (foto)

Jelena bin Drai: Bajkovito modno izdanje za crveni tepih (foto)

Autor: | 18/12/2019

0

Jelena bin Drai u besprekornom modnom izdanju

Mnoge devojke još od malih nogu sa čeznjom gledaju romantične filmove u kojima se dešava sudbinska ljubav gde „princ na belom konju“ zaprosi svoju dragu i omogući joj život dostojan ljubavnih romana, prepun luksuza i glamuroznih balova. Retke su devojke koje ove snove ostvare ali za jednu Srpkinju mašta je postala stvarnost.

Jelena bin Drai, koja je rođena u Žablju, pored Novog Sada, živi život o kome većina može samo da sanja. Sa arapskim biznismenom Saidom bin Draijem ima troje dece – ćerku Asju i sinove Hamdana Hilala – i uživa u bogatstvu i raskoši.

U haljinama Jelene bin Drai svaka žena izgleda kao princeza

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Bin Drai (@jelenabindrai) on Nov 2, 2019 at 10:32am PDT


Ipak, materijalnim stvarima se nikada ne hvali i čini se da je ostala ona ista devojka koja je iz malog mesta krenula putem slave. Osim skromnosti, zadržala je i prirodnu lepotu. Ostala je verna svom stilu - dugoj smeđoj kosi, i mejkapu koji ističe njeno prelepo lice. Na jednom glamuroznom događaju, bivša misica je ponela raskošnu belu haljinu od čipke, koju je kombinovala sa zelenim sandalama,  klač torbicom  i munđušama u istoj nijansi.  Kosu je podigla u punđu, a obožavaoci su je obasuli komplimentima.

Jelena bin Drai odbrusila dušebrižnicima: Odoh u moj zamak, čeka me zrno graška pod dušekom da me žulja celu noć

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Bin Drai (@jelenabindrai) on Dec 17, 2019 at 11:56pm PST

Lepa Srpkinja je aktivna na Instagramu pa je sa svojim pratiocima podelila priču o svom životu pre nego što se 2008. godine udala za arapskog šeika Saida bin Draia sa kojim ima troje dece. Prisetila se izbora za mis na kom je  učestvovala i pobedila nisu mogli da prate svi članovi njene porodice jer nisu imali dovoljno novca kako bi kupili karte za ulazak u centar Sava za sve.

Jelena bin Drai: Bogat je čovek onaj kome deca potrče u zagrljaj i kada su mu ruke prazne

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Bin Drai (@jelenabindrai) on Feb 1, 2014 at 1:26pm PST


– Upravo sam završila prvu rundu plakanja kada je nastala ova fotografija. Septembar 1998. godine,  kao da je bilo juče. Dok sam bila na sceni, u publici je bio samo moj otac. Moja majka i brat sedeli su u predvorju, ispred vrata dvorane. U tom trenutku sve što smo imali na našem bankovnom računu bilo je 100 nemačkih maraka. To je bilo dovoljno samo za jednu kartu koja se kupuje. Otišla sa tamo odlučna da pobedim. Usledila je poruka da sam Mis Interneta, kao i Mis fotogeničnosti, bila sam sigurna da je to to. Izgubila sam nadu i nisam razmšljala ni sekund da ću biti prva Mis Jugoslavije u istoriji naše zemlje koja će nositi tri titule na jednom takmičenju, napisala je Jelena i otkrila šta joj je tada slomilo srce

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Bin Drai (@jelenabindrai) on Sep 28, 2018 at 11:26am PDT


–Nisam plakala jer sam pobedila i postala gospođica Jugoslavije koja nosi tri titule, već sam plakala jer sam sa bine videla moju majku i brata kako im obezbeđenje ne dozvoljava da vide sa vrata barem moju krunu. To mi je slomilo srce. Te noći kada smo stigli u naš grad Žabalj, ponovo sam plakala. Moj nastavnik srpskog je napravio ogorman plakat i okačio ga nasred centra. Pisalo je: "U ovom gradu živi mis Jugoslavije". Život je pun iznenađenja i Bog ima plan za svakog od nas. Svakodnevno mu zahvaljujem za sve što je izabrao za mene u ovom životu. Važno je da nikada ne izgubite. Ili pobedite ili naučite –prisetila se bivša misica.

.

Hellomagazin.rs Guliver/Getty
Tagovi: jelena bin drai