Snimak iz kuhinje o kome bruji ceo svet: Novak peče Stefanu palačinke, imamo i recept

Snimak iz kuhinje o kome bruji ceo svet: Novak peče Stefanu palačinke, imamo i recept

Autor: | 05/09/2023

0

Recept Novaka Đokovića za zdrave palačinke

Novak Đoković više puta je pokazao koliko je posvećen porodici i da se uz veliku pomoć supruge Jelene trudi da njihova deca Stefan i Tara budu dobra, skromna i lepo vaspitana.

Clive Brunskill/Getty Images

 
 

Novak i Jelena često ističu koliko je važno baviti se sportom, ali i voditi računa o pravilnoj ishrani, a sada smo na TikToku mogli da vidimo kako se slavni teniser snalazi u kuhinji.

Pročitajte: Doručak, ručak, večera - Ovako izgleda kompletan jelovnik Novaka Đokovića uključujući desert

Na popularnoj društvenoj mreži pojavio se snimak na kome Nole, u to vreme dvogodišnjem Stefanu, pravi palačinke.

Dalibor Danilović

 

‒ Zdravo svima, evo nas u kuhinji. Pravim palačinke bez glutena, bez dodatog šećera. Samo za Stefana, koji ima dve godine i obožava ih. To radimo svakog jutra ‒ pričao je Đoković i otkrio da u smesu za palačinke stavlja kinou, bademovo i mleko od pirinča, jednu bananu i organsku mešavinu semenki i žitarica.

Kakvo je stanje bilo u tiganju i da li se proslavljeni teniser u kuhinji snalazi kao na terenu, pogledajte snimak i procenite sami.

Novak i Jelena prednost daju zdravijoj verziji palačinki, dok je kod bake Dijane situacija znatno drugačija.

‒ Kad god ima vremena, pokušavamo da se vidimo, da odemo na jezero, da se šetamo... Dođu kod nas kući, da i unuci osete toplinu doma kod bake i deke. Vole moje čuvene palačinke.

Profimedia

 

‒ Uvek se čuje: „Bako, spremi nam palačinke!“, pa se onda nadmećemo: „Koje ćete, bezglutenske ili normalne“. A Stefan kaže: „Bako, normalne, pusti te bezglutenske“ ‒ otkrila je uz osmeh Dijana Đoković.

OVO je njen recept za omiljenu dečju poslasticu. 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Profimedia

Slične Vesti