Recept Novaka Đokovića za slane mafine
Novak Đoković ima striktan režim ishrane, ne samo zbog sportskog načina života, već i zbog intolerancije na gluten. Ne jede meso, na proizvode od belog brašna morao je da zaboravi, ali uspeo je da nađe zamenu koja je očigledno idealna jer postiže vrhunske rezultate.
Clive Brunskill/Getty Images
Verovatno niste znali da teniski as često jede slane mafine, koji se prave bez belog brašna, pa samim tim u njima nema ni trunke glutena. Kada im se dodaju zdravi sastojci poput blitve postaju prava superhrana kakva je i potrebna našem asu.
Pročitajte: Godinama ima 58 kg i nikada ne može da se ugoji - Za fit izgled Jelene Đoković zadužena kraljica semenki
Savršeni za svakoga ko se hrani zdravo, a izuzetno praktični i kada dolaze gosti jer se brzo spremaju.
Instagram
Sastojci:
- 2 jaja
- pola čaše ulja
- prašak za pecivo
- čaša kukuruznog brašna
- čaša palente
- 200 g blitve
Priprema:
Umutite jaja, pa dodajte kukuruzno brašno, prašak za pecivo, kiselu vodu i ulje. Blitvu samo kratko obarite i iseckajte na sitne kockice. Sjedinite sve i sipajte u kalupe za mafine do pola, pospite susamom.
Clive Brunskill/Getty Images
Pecite u rerni zagrejanoj na 220 stepeni dvadesetak minuta.
Slične Vesti
Snimak iz kuhinje o kome bruji ceo svet: Novak peče Stefanu palačinke, imamo i recept
Recept Novaka Đokovića za zdrave palačinke
05/09/2023
Saznajte višePročitajte još
Ove "otrovne strele“ danas izbacite iz spavaće sobe, ogledalo odmah
Feng šui saveti za spavaću sobu koje ćete odmah primeniti
14/12/2025
Saznajte višeOmiljeni parfem Aleksandre Radović nosi dozu svežine, dami od stila baš takav i pristaje
Omiljeni parfem Aleksandre Radović nosi dozu svežine
13/12/2025
Saznajte višeZa sreću i blagostanje pre Nove godine u kuću unesite ovih 7 stvari
Feng šui pravila za sreću u Novoj godini su...
11/12/2025
Saznajte višeKatalog prazničnih želja: Usrećite najdraže – Započnite godinu uz Lilly!
Lilly katalog 2025
10/12/2025
Saznajte višeOlimpijski centar „Jahorina“ i Skijališta Srbije potpisali sporazum o saradnji
10/12/2025
Saznajte više
Komentari (0)