Prolećna dijeta Saše Popovića čini čuda! 5 kilograma manje za 14 dana i sve to bez gladovanja

Prolećna dijeta Saše Popovića čini čuda! 5 kilograma manje za 14 dana i sve to bez gladovanja

Autor: | 16/05/2023

0

Saša Popović uskoro ulazi u osmu deceniju života, ali godine su za njega, očigledno, samo broj. Nekadašnjem vlasniku „Grand produkcije“ na energiji mogu da pozavide i duplo mlađi muškarci, a za pohvalu je i fit forma. Iako zimi uživa u visokokaloričnoj hrani, svakog proleća pribegava posebnom režimu uz koji smrša čak pet kilograma za dve nedelje.

Zoran Kuzmanović Munja

 

Popović ujutru popije kafu, ponekad sa mlekom, i preskoči doručak. Za ručak pojede protein – šniclu, piletinu ili ribu, a za večeru kombinuje salatu i meso, jaja, čak samo jogurt i voće. Tvrdi da za dve nedelje može da izgubi pet kilograma ukoliko se strogo vodi ovim režimom ishrane, ali priznaje da je za održavanje linije ipak potrebna i fizička aktivnost.

Pročitajte: Nikad bolje nije izgledala - Dijeta Aleksandre Radović je čudo, 10 kilograma manje uz dva jednostavna saveta FOTO

Shutterstock

 

– Leti sam uvek fit jer sam već sa prvim suncem u Opatiji. Svakodnevno plivam, igram tenis, stoni tenis, jedem mnogo voća, salate začinjene maslinovim uljem i ribu. I to ne zato što pazim, već mi na moru ne prija teška i masna hrana. Samim tim, nemam problema ni sa kilogramima – otkrio je Saša i dodao da i supruga Suzana voli da isprati njegov prolećni režim ishrane.

Petar Đorđević

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti