Za dve nedelje 5 kilograma manje: Dijeta Saše Popovića je hit, žene će prve poludeti za njom

Za dve nedelje 5 kilograma manje: Dijeta Saše Popovića je hit, žene će prve poludeti za njom

Autor: | 06/04/2022

0

Dijeta Saše Popovića zasniva se na nekoliko važnih koraka 

Saša Popović kaže da je svakog proleća na dijeti, jer se tokom zime ugoji. Bivši direktor Granda uživa u gurmanlucima, ali zna i kada treba da probuši kašiku.

- Uvek se ugojim tokom zime, pa moram na proleće da mršavim. Tada je vreme slava i praznika, jede se začinjena i teška hrana. Tokom zimskih meseci uglavnom dobijem od dva do pet kilograma. Kada odlučim da smršam, pridržavam se određenog načina ishrane - priča on.

Pročitajte: Godinama su čekali ovaj dan - U domu Suzane Jovanović i Saše Popovića nikad veće slavlje

Hellomagazin

 

Dijeta Saše Popovića ima jedno važno pravilo

Popović objašnjava šta se nalazi na njegovoj trpezi dok je na dijeti.

- Svako jutro pijem kafu, ponekad sa mlekom. To doručkujem, a za ručak mogu da biram između šnicli, grilovane piletine, ribe. Za večeru je uglavnom kombinacija mesa i salate, jaja, a ponekad samo voće i jogurt. Prijaju mi takvi obroci. On dodaje da mu je dovoljno samo dve nedelje dijete da smrša. Uglavnom imam 73 kilograma, ali nekada odem i na 78. Za dve nedelje, koliko se inače hranim na ovaj način, iz gubim tih pet kila. Dovoljno je da 14 dana povedem računa o hrani, skinem višak i to je to. I moja žena Suzana koristi isti program - kaže muzičar.

Pročitajte: Operacija želuca je prevaziđena - Uz pomoć ovoga je Bojana Stamenov smršala 70 kilograma, fotografije ne lažu

Petar Đorđević

 

Kad se reši viška kilograma koji su se nakupili tokom slava i praznika, Popović lagano održava liniju tokom leta.

- Leti sam uvek fit, jer sam već sa prvim suncem u Opatiji. Svakodnevno plivam, igram tenis, stoni tenis, jedem mnogo voća, salate začinjene maslinovim uljem i ribu. I to ne zato što pazim na jelovnik, već mi na moru ne prija teška i masna hrana. Samim tim, nemam problema ni sa kilogramima - priča Saša za Informer.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još