Saša ih obožava: Suzana Jovanović podelila recept sa pileće ćufte s kačkavaljem

Saša ih obožava: Suzana Jovanović podelila recept sa pileće ćufte s kačkavaljem

Autor: | 09/05/2023

0

Recept Suzane Jovanović za pileće ćufte

Folk zvezda Suzana Jovanović odlično se snalazi za šporetom. Štaviše, kuvanje je njena velika ljubav, a ona priznaje da uživa u ulozi domaćice. Prednost daje domaćoj kuhinji jer su svi u kući na njoj odrasli, a na porodičnoj trpezi nađe se bar jedno kuvano jelo u toku dana. Prilikom gostovanja u emisiji „Praktična žena“ supruga Saše Popovića otkrila je gledaocima jedan od njenih omiljenih recepata, za neodoljive ćufte.

Petar Đorđević

Pileće ćufte s kačkavaljem i restovan krompir

Sastojci: 1 skuvani pileći file, 4 jaja, 3 kašike prezli, so i biber, kašičica slatke paprike, 1 prašak za pecivo, šolja mleka, brašno po potrebi, 200 g prezli, kockice kačkavalja

Priprema: U „secka“ stavite dva jaja, tri kašike prezli, belo meso, so, biber, papriku i prašak za pecivo. Od dobijene smese oblikujte kuglice i u njih utisnite kockicu kačkavalja. Umutite preostala dva jaja i mleko, te dodajte brašno po potrebi da napravite masu čija će gustina biti kao za palačinke. Kuglice uvaljajte u tu smesu pa u prezle i pržite na ulju kratko sa svih strana.

Pročitajte: Kad nemate ideju za ručak - Suzana Mančić oduševila receptom, ukusno jelo od onoga što imate u frižideru FOTO

Praktična žena promo

 

Recept Suzane Jovanović za restovan krompir

Sastojci: kilogram kuvanog krompira, 150 g slanine, 1 crveni luk, so i biber, mlevena paprika

Priprema: Izdinstajte na malo ulja luk i slaninu te dodajte krupno sečen kuvani krompir. Začinite, promešajte i poslužite toplo.

Praktična žena promo

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin