U domu Nede Ukraden Badnji dan ne može da prođe bez ove namirnice

U domu Nede Ukraden Badnji dan ne može da prođe bez ove namirnice

Autor: | 06/01/2021

0

Neda Ukraden Badnji dan i Božić obeležava sa puno ljubavi, poštujući tradiciju i običaje. Zanimljivo je da u Nedinom domu priprema praznične trpeze za Badnji dan počinje dan ranije, pa je tako i ove godine. Kako je otkrila, njenom kućom pred praznik uvek zamiriše bakalar, a otkrila je i na koji način ga ona priprema.

Pročitajte: Neda Ukraden poštuje tradiciju i običaje - Sveti Arhangel i naša kuća miriše na ljubav! (foto)

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Neda Ukraden (@neda.ukraden)

- Pripreme za Badnje veče kod nas počinju dan ranije. Kod nas se tradicionalano za Badnji dan sprema bakalar, izvanredna sušena riba iz Norveške, za koji je potrebno nekoliko sati priprema i kuvanja. Bakalar, krompir, maslinovo ulje, beli luk, peršun, so, biber... Ali sve mora uz ljubav i posvećnost. I na kraju, prste da poližeš. Najbitnije da sam ove godine za praznike okružena svojom porodicom i da smo na okupu svi - rekla je Neda za "Pink.rs". A kako izgleda kada bakalar zamiriše njenom kućom, Neda je pokazala svojevremeno i na društvenim mrežama.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Neda Ukraden (@neda.ukraden)

Inače, pevačica je u 2021. godinu ušla okružena najmilijimja, a kako je istakla, 2020. godinu ulepšali su joj osmesi njenih unuka. Neda Ukraden Badnji dan i Božić, takođe, će obeležiti sa najmilijima.

- U ovoj pretužnoj godini koja je iza nas, ne sećam se ničega sto mi je bilo tako smešno ni zabavno. Jedino smeh, igra i optimizam mojih unuka unose malo vedrine u naše živote - poručila je Neda Ukraden.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Luka Šarac, Instagam

Slične Vesti

Pročitajte još