Milica Pavlović praznik provodi sa porodicom: Tužan dan, suočavam se sa najvećim strahom

Milica Pavlović praznik provodi sa porodicom: Tužan dan, suočavam se sa najvećim strahom

Autor: | 07/01/2021

0

Milica Pavlović Božić tradicionalno provodi sa porodicom u svom rodnom mestu nadomak Leskovca. Praznike pevačica obožava, jer je vraćaju u detinjstvo i vreme kada je uživala sa bakom i dekom. Nažalost, ove godine Milica Božić dočekuje tužnija nego ikada, jer je krajem novembra prošle godine ostala bez voljenog dede.

Pročitajte: Milica Pavlović Božić obožava - Volim da degustiram hranu, čak i u komšiluk odem da isprobam specijalitete

foto: Antonio Ahel/ATAImages

- Volim praznike poput Božića i Uskrsa, radujem se njima, naročito trpezi, odlasku u crkvu. Porodično idemo zajedno na pričest... Trpeza je spremna. Ove godine sam pričest obavila ovde u crkvi, dva dana se posle toga vraćam za Beograd. Okupljam se sa rodbinom. Biće lepo - kaže Milica, koja je tužna što će Božić po prvi put provesti bez voljenog deke Vladimira.

- To je najtužniji dan i moje suočavanje sa mojim najvećim strahom, a to je gubitak voljene osobe. Prvi put će glavno mesto za stolom biti prazno. Ali svakako da se radujem okupljanju sa ostatkom porodice - iskreno je rekla pevačica u emisiji "Premijera".

Pročitajte: Milica Pavlović novom frizurom zaludela javnost! (foto)

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Milica Pavlovic (@senoritamilica)

- Kada bi se svi držali ljubavi, ova zemlja bi bila raj! Ali kada bi se svi držali bar onog što je malo manje od ljubavi - jer ljubav je veza savršenstva - kada bi se bar držali principa "što želiš sebi to čini drugima", onda bi zemlja, ako ne bi postala baš raj ,bila vrlo blizu raja - citirala je Milica Patrijarha Pavla i čestitala svim pratiocima na "Instagramu" Božić.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, Instagram

Najnovije vesti