Dijeta bez sata gladovanja: Tajna besprekornog izgleda kraljice Leticije krije se u ovom režimu ishrane

Dijeta bez sata gladovanja: Tajna besprekornog izgleda kraljice Leticije krije se u ovom režimu ishrane

Autor: | 02/04/2022

0

Dijeta kraljice Leticije za savršen izgled

Kraljica Leticija važi za jednu od najbolje odevenih žena sveta, ali nije samo izuzetan stil ono što je izdvaja. Pored besprekornih modnih kombinacija, može se pohvaliti i bujnom kosom, negovanim licem i vitkom figurom.

Kako su u više navrata pisali španski mediji, kraljica vodi računa šta jede, a samo jedan pogled na njene ruke otkriva da joj ni fizička aktivnost nije strana.

Pročitajte: Božanstveno izdanje španske kraljice Leticije nikoga ne ostavlja ravnodušnim

Getty Images

 

‒ Kraljica svakog drugog dana radi vežbe snage i svima ih preporučuje. Ako je kralj slobodan, i on joj se pridruži u teretani ‒ otkrio je jednom prilikom Letisijin lični trener Hose Ignasio Ernandes Koronado.

Osim redovnih treninga, zanosna Leticija praktikuje Perikone dijetu, popularni režima ishrane nazvan po čuvenom nutricionisti dr Nikolasu Perikoneu, čije preporuke prate Kejt Mos i Gvinet Paltrou.

Pročitajte: Kraljica Leticija - Cipele zaokružile savršen stajling, a mogu se kupiti i kod nas (foto)

Getty Images

 

„Perikone dijeta“ zasnovana je na konzumiranju ribe, kao i drugih namirnica bogatih omega-3 mastima i proteinima. Preporučuju se belanca, zeleno povrće, pasulj, mleko i mlečni proizvodi, citrusno voće, masline, paradajz, nektarine i breskve, kivi... 

Tu je i hrana koju je dr Perikone izdvojio kao vrlo poželjnu zbog visokog udela vlakana, antioksidanata i esencijalnih masnih kiselina: crni i beli luk, heljda, ječam, ljuta paprika, koštunjavo voće i semenke, plavo-zelene alge, praziluk i jogurt.

Pročitajte: Operacija želuca je prevaziđena - Uz pomoć ovoga je Bojana Stamenov smršala 70 kilograma, fotografije ne lažu

Shutterstock

 

Zabranjene namirnice su hleb, testenina, pirinač, šećer, kafa, crveno meso, maslac, banane, bundeva, lubenica, šargarepa, kukuruz, krompir, kao i alkoholna pića.

Dijeta kraljice Leticije je jednostavna i delotvorna, a važno je naglasiti da tokom dana nema ni sata gladovanja. 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti