Doručak jedne superžene: Magični napitak kojim Kejt Midlton započinje dan

Doručak jedne superžene: Magični napitak kojim Kejt Midlton započinje dan

23/06/2021

0

Doručak Kejt Midlton - čaša puna vitamina i dobre energije

Vojvotkinja od Kembridža je superžena. Stalno je na nogama, trči za decom ili za obavezama, svugde stiže na vreme, a sve to uz uvek savršen stajling i širok osmeh. Nije ni čudo što se mnogi pitaju da li Kejt Midlton ima klona.

U čemu je tajna? Da li zaista poseduje neke supermoći? Kako otkriva britanski HELLO!, njeno glavno oružje zove se – doručak. Najvažniji obrok, kažu lekari, jer obnavlja telo posle višesatnog noćnog gladovanja i obezbeđuje mu dovoljno energije za dan pun obaveza.

Doručak Kejt Midlton - Uz okrepljujući napitak obavezna je ovsena kaša

 

Getty images

 

Kejt voli da doručkuje sa suprugom i decom, to je ritual u kojem svi uživaju. Dan počinje smutijem, tačnije kombinacijom kelja, alge spiruline, lišća zelenog čaja, spanaća, korijandera, zelene salate i borovnica. Čaša puna vitamina i dobre energije.

No, to nije sve. Obavezan je tanjir ovsene kaše, za koju nutricionisti tvrde da je najbolja opcija za zdrav doručak jer sadrži visok nivo vlakana, proteina, minerala, kalcijuma, vitamina B. Ovas je odličan za probavni sistem i držanje holesterola pod kontrolom i ima još bezbroj dobrih strana.

Pročitajte: Kako to da Kejt Midlton baš sve dobro stoji?! Evo i u čemu je tajna

Getty images

 

Kad stigne, vojvotkinja ujutru radi lagane vežbe. Ipak, doručak je na prvom mestu.

Komentari (0)

Loading
Snežana Ilić Getty images

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti