Za ovo je bila potrebna snaga i disciplina: Kako je Aleksandra Prijović uspela da ostane zdrava tokom napornih nastupa

Za ovo je bila potrebna snaga i disciplina: Kako je Aleksandra Prijović uspela da ostane zdrava tokom napornih nastupa

Autor: | 07/12/2023

0

Režim Aleksandre Prijović za zdravlje i vitalnost

Aleksandra Prijović dokazala je poslednjih nedelja da je najveća zvezda Balkana mlađe generacije. Rasprodala je tri koncerta u Beogradu, dva u Nišu i napunila je Arenu Zagreb čak pet puta. Priju očekuju i dva koncerta u Tuzli krajem meseca, a svi se pitaju kako li joj polazi za rukom da izdrži sve te silne nastupe.

Ata Images

 

Aleksandra je oduvek pričala da nema neki poseban režim ishrane, ali jednom je bila na režimu pomoću kog je izgubila čak 23 kilograma.

Pevačica je tada izbacila nekoliko namirnica iz svoje ishrane, i iako više nije na strogom režimu, usvojila je zdrave navike koje joj održavaju perfektnu kilažu.

Pročitajte: To ti je tvoja žena omogućila - Pogledajte gde je Filip Živojinović uhvaćen posle Prijinog koncerta


Ali za izdržljivost na koncertima mora da se pripiše i fizičkoj aktivnosti. Osim što joj treninzi omogućavaju i lepši izgled, Prija na ovaj način održava kondiciju za sate i sate skakanja i pevanja. 

Jednom prilikom u emisiji "Paparazzo lov" prikazan je jedan njen trening koji se sastoji od vežbi opterećenja, čučnjeva, ali i kardio vežbi.

Paparazzo lov printscreen

 

Prija prvo ode na traku za trčanje kako bi se zagrejala za predstojeći trening, a onda kreće razgibavanje koje priprema zglobove i mišiće na napor koji sledi. 

Pročitajte: Aleksandra Prijović kao Jelena Karleuša - Sinoć na koncertu obukla isto, kojoj bolje stoji provokativan stil?

Potom radi čučnjeve sa šipkom bez tegova da bi se dodatno zagrejala, i nakon toga se fokusira na vežbe koje pogađaju mišiće stomaka i leđa. 

Paparazzo lov printscreen

 

Paparazzo lov printscreen

 

Ono što je ključno u svakom treningu pa i u Prijinom, jeste istezanje za sam kraj. Vežbači često preskoče ovaj korak jer je poprilično dosadan, ali ne bi trebalo.

Istezanje izdužuje naše mišiće, sprečava bol posle treninga, ali i povećava opštu fleksibilnost i vitalnost. Nije ni čudo što Prija iz večeri u veče uspeva da skače, igra i peva više od tri sata. 

Paparazzo lov printscreen

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATAImages

Pročitajte još

Najnovije vesti