A godina je tako lepo počela: Aleksandra Prijović naišla na ogromnu prepreku, svi joj šalju podršku

A godina je tako lepo počela: Aleksandra Prijović naišla na ogromnu prepreku, svi joj šalju podršku

Autor: | 13/02/2024

0

Aleksandra Prijović dokazala je prošle godine da je najveća zvezda Balkana mlađe generacije.

Rasprodala je tri koncerta u Beogradu, dva u Nišu i napunila je „Arenu” Zagreb čak pet puta.

Profimedia

 

Prija je održala i dva koncerta u Tuzli krajem decembra, najavila je koncerte u Novom Sadu... Folk senzacija ne želi da se zaustavi.

Ali izgleda da će morati da „prikoči” u jednom hrvatskom gradu.

Pročitajte: To ti je tvoja žena omogućila - Pogledajte gde je Filip Živojinović uhvaćen posle Prijinog koncerta

Naime, u hrvatskim medijima pojavila se vest da gradonačelnik Zadra Branko Dukić navnodno nije dozvolio da se koncert naše Prije održi u tom gradu.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Branko Dukić ovim povodom se oglasio za medije, pa rekao da on nema veze sa organizacijom koncerata.

Pročitajte: Aleksandra Prijović kao Jelena Karleuša - Sinoć na koncertu obukla isto, kojoj bolje stoji provokativan stil?

- Živimo u slobodnom društvu gde svako sluša muziku kakvu želi. Protiv sam svake vrste zabrane i iznenađuju me ovakve konstrukcije u pojedinim medijima. Ne bavim se organizacijom koncerata i ne razumem zašto se tolika fama podigla oko toga. ŠC Višnjik ima svoju upravu i svoju poslovnu politiku koja samostalno odlučuje o programu i komercijalnim sadržajima, pa i onima koji se meni lično ne sviđaju. Nisam ljubitelj te muzike niti bih išao na takav koncert i to je sve što imam da kažem o tome - poručio je Dukić za „Zadarski.hr” o koncertu Aleksandre Prijović.

Luka Šarac

 

Koncert je navodno trebalo da se održi u maju u dvorani „Krešimir Ćosić”, a hrvatski mediji su pisali da je Dukić, navodno, bio čvrst u stavu da u tom gradu Prija ne peva, pa koncert nije zakazan ni najavljen.

Navodno je Dukić, kako se navodilo, odbio organizatore koncerta i to opravdao tvrdnjom da „nema slobodnih termina” u dvorani „Krešimir Ćosić”, pisao je „Index.hr”.

Antonio Ahel/ATAImages

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATAImages

Pročitajte još

Najnovije vesti