Pipa Midlton ne gubi vreme, sina je već upisala u teretanu za bebe!

Pipa Midlton ne gubi vreme, sina je već upisala u teretanu za bebe!

Autor: | 01/10/2019

0

Sestra 37-godišnje vojvotkinje od Kembridža, Kejt, 35-godišnja Pipa Midlton, pre 11 meseci na svet je donela svoje prvo dete, sinčića Artura, koga je dobila u braku s Džejmsom Metjuzom.

Kako se pohvalila u svojoj fitnes kolumni Waitrose Weekend, sad kada je maleni "porastao", lakše joj je da ga uključi u fizičke aktivnosti, a nedavno ga je upisala i u teretanu za bebe.

- Sad kad je Artur star 11 meseci i pokretniji, pokušavam da se osvrnem na različite aktivnosti kojima bi mogao da se bavi. Trebala sam da pronađem nešto više od običnih šetnji parkom u dečjim kolicima. Naša lokalna teretana za bebe bila je pravi spas. Veliki je prostor prepun zabave, mekih predmeta, prostirki za igranje, stepenica, loptica, ljuljaški, mini trampolina i još mnogo toga za podsticanje i fizički angažman beba i mališana - napisala je.

- Artur troši dosta energije u ovom sigurnom okruženju i uči mnogo fizičkih veština. Primetila sam i kako mu pri svakoj poseti samopouzdanje raste - dodala je. Kada je imao samo četiri meseca, Pipa se pohvalila kako Artura uči da plivati te je zaključila da obožava vodu.

Inače, i sama Pipa je vrlo aktivna i formu održava trčanjem, vožnjom biciklia, ali i odlascima u teretanu. Aktivna je bila i tokom trudnoće, a samo dva meseca nakon što ga je rodila zaprepastila je svet svojom vitkom linijom po kojoj se nikada ne bi reklo da je bila trudna.

https://www.instagram.com/p/B29XMZIH5LT/

hellomagazin.rs Profimedia
Tagovi:

Najnovije vesti