Neda Ukraden pred 73. rođendan grmi u kupaćem kostimu: Evo šta jede i kako skida kilograme FOTO

Neda Ukraden pred 73. rođendan grmi u kupaćem kostimu: Evo šta jede i kako skida kilograme FOTO

Autor: | 05/08/2023

0

Tajna Nede Ukraden za perfektnu liniju u osmoj deceniji

U susret 73. rođendanu, koji će obeležiti 16. avgusta, Neda Ukraden kao i ranijih godina korača u velikom stilu: energično, raspevano i s osmehom. Instagram profil pop zvezde svedoči da je od početka leta održala nekoliko izuzetno posećenih koncerata širom regiona, ali da je bilo vremena i za uživanje u moru i suncu, u najdražem i najlepšem društvu, sa unucima.

Luka Šarac

 

‒ Kada čujem da neko kaže zna li ona koliko ima godina, samo pomislim: a ko to bolje zna od mene ‒ spremna je Neda da se našali na svoj račun. Ali i ozbiljno kaže:

Pročitajte: Ja samo nisam prebolela što ti sina nisam rodila... Kome je Neda Ukraden posvetila svoju najlepšu ljubavnu pesmu

‒ Ta tradicionalna, patrijarhalna, vrlo zločesta filozofija prema ženi koja je “otpisana” posle četrdesete, pogotovo posle pedesete, u mom slučaju pada u vodu. Ne znam kada sam bila vitalnija i aktivnija. Čini mi se danas više nego u mladosti, kada me ništa nije sputavalo. Moja poruka svim damama, a i muškarcima, jeste da ta priča o mladosti i vitalnosti kao uzročnoposledičnoj vezi ne mora da bude istinita ako ste pametni, vodite računa o sebi i svom zdravlju i radujete se životu. Svaka godina koju dočekujem ispunjava me srećom. Mislim da sam dobar primer da uz pozitivan stav može da se živi lepo u bilo kom dobu.

Luka Šarac

 

Zahvaljujući konstantnoj fizičkoj aktivnosti popularna pevačica se može pohvaliti zavidnom energijom, ali i odličnom linijom koja joj dozvoljava da i u sedamdesetim pozira u kupaćem kostimu.

Pročitajte: Terapija u koju se Novak i Jelena kunu - Ovako Verica Rakočević (75) leči um i telo, besplatno je i svima dostupno

‒ Svakodnevno praktikujem tabata-vežbe, koje sam odabrala jer mogu da ih radim bilo gde. Ne moram da idem u teretanu, već jednostavno pustim video na “Jutjubu”. Pronašla sam idealno rešenje za svoje telo. Ali, u mom slučaju aktivnost se ne zasniva samo na vežbanju. Idem na plivanje i tenis, a tu su i nastupi.

Petar Đorđević

 

Neda važi za izvrsnu domaćicu, pa je prilično aktivna i kod kuće, bilo da je u Beogradu ili Lepetanima.

‒ I kada sam na odmoru, ne izležavam se na plaži po ceo dan, već kuvam, sređujem po kući i oko nje, uvek ima šta da se radi. Ne bežim od te vrste posla, naprotiv, uživam u tome.

Pročitajte: Zahvaljujući ovom režimu Lepa Brena (61) nema ni gram sala

Iako je pravi hedonista, vodi računa o tome šta jede. Na porodičnoj trpezi, koju mahom sama priprema, insistira na domaćoj hrani, a poseban akcenat stavlja na sveže začine iz svoje bašte.

‒ Mnogo volim da kuvam i važno mi je da sve bude prirodno. Ne jedem hranu iz konzervi i kesica, nastojim da što manje upotrebljavam veštačke dodatke. Nana, ruzmarim, lovor, peršun, celer i bosiljak neohodni su dodaci našim jelima, uzgajamo ih u bašti. I moja porodica i ja volimo sve što je iz mora: i školjke, i škampe, i hobotnicu, i ribu. Tako da uživamo u svemu što se nađe na letnjem meniju.

Nebojša Nišić

 

Uz dobro društvo, šešir i osvežavajući napitak, za savršen odmor na plaži Nedi su potrebni jako sunce i topla voda.

‒ Potpuni sam demanti svih dermatologa ovog sveta, jer izlazim na plažu u 11 i odlazim u pola pet. (smeh) Štite me kreme i šešir, ali ne vidim zašto bih izlazila po slabijem suncu kada želim da se sunčam. Osim toga, volim da plivam kada je more toplo, što je sredinom dana, a ne ujutru ili uveče kad počne da pirka vetar. Volim da se opustim, a uz dobro jelo odlično ide i lagano vino, ali moj omiljeni letnji napitak je limunada sa malo sveže nane.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Luka Šarac

Pročitajte još