Terapija u koju se Novak i Jelena kunu: Ovako Verica Rakočević (75) leči um i telo, besplatno je i svima dostupno FOTO

Terapija u koju se Novak i Jelena kunu: Ovako Verica Rakočević (75) leči um i telo, besplatno je i svima dostupno FOTO

Autor: | 16/03/2023

0

Terapija Verice Rakočević za mentalni i duhovni balans

Verica Rakočević za koji dan slavi 75. rođendan i nastavlja da dokazuje da su godine samo broj. Ugledna modna kreatorka i u osmoj deceniji pleni dobrim izgledom, a na fizičkoj formi i mladalačkoj energiji mogu da joj pozavide mnoge žene u regionu. Uprkos tome što se bavi glamuroznim poslom, Verica nikada nije priređivala velike zabave za rođendan, pa će i ovog 23. marta upražnjavati male rituale koji joj donose unutrašnji mir.

Pročitajte: Nosite ga na reveru, nesvesni njegovih magičnih moći - Ovako Verica Rakočević u 74. godini pojačava memoriju

Mirko Tabašević

 
 

Verica u svakoj prilici ističe da su pored fizičke aktivnosti i umerene ishrane želja za životom i spokoj zaslužni za njen izgled. Svakog dana obavlja nekoliko aktivnosti koje joj pomažu da bude u mentalnoj i spiritualnoj ravnoteži.

Pročitajte: Verica Rakočević na klinici, glava umotana u celofan! Specijalnim tretmanom vraća mladalački sjaj FOTO

Dejan Milićević

 
 

‒ Grlim drveće u znak zahvalnosti i da bih otpustila negativnu energiju koju nakupim od ljudi. To radim kad se vraćam iz grada. Ispred kuće imam hrast star više decenija. Kad ga prigrlim, osećam blagost koja je kod većine ljudi iščezla. Ujutro, čim se probudim, širom otvorim prozor i zahvalim Bogu i univerzumu na ovome što sam i što je moja porodica dobro, a uveče pred spavanje palim štapiće od tamjana, koje proizvodi moja draga prijateljica Lela Satija, kanadska rediteljka – ispričala je Verica za novi Story.

Pročitajte: Salonac u centru grada menjala je za život na planini - U ovom luksuzu je nekada živela Verica Rakočević FOTO

Mirko Tabašević

 

Terapija Verice Rakočević omiljena je Novaku i Jeleni Đoković

Dendroterapija, drevna metoda grljenja drveća, u pojedinim zemljama deo je zvanične medicine. Veruje se da oslobađa od stresa, reguliše energetski disbalans u organizmu i isceljuje obolele organe. Drveće poput oraha, hrasta, bora ili kestena ima različito dejstvo na čoveka, od antistres-terapije do razvijanja samopouzdanja.

Instagram

 

Moć drveća prepoznao je i Novak Đoković, koji je među prvima na ovim prostorima otvoreno pričao o dendroterapiji koju praktikuje sa suprugom Jelenom.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti