Ivana Korab pokazala telo posle porođaja: Prezgodna je, čak i sa viškom kilograma

Ivana Korab pokazala telo posle porođaja: Prezgodna je, čak i sa viškom kilograma

Autor: | 27/07/2023

2

Telo Ivane Korab posle porođaja

Ivana Korab pre nepuna dva meseca na svet je donela svoje drugo dete – sina Nou. Manekenka je vodila dugu borbu za potomstvo i nakon godina pokušaja uspela je da se ostvari u ulozi majke. Prvo se rodio Mateo, a dve godine kasnije i mlađi brat, a Ivana sa svojim suprugom uživa u roditeljstvu.

Foto: Bojana Doganjić

 

Manekenka je priznala da je nabacila višak kilograma tokom trudnoće, ali nije gubila vreme i počela je da radi na svojoj liniji čim je mogla. Iako mnoge žene iz javnog sveta vole da pokažu telo posle porođaja tek kada vrate figuru pre trudnoće, Ivana je snimila odraz u ogledaju iako nije postigla svoju željenu kilažu.

Pročitajte: Suprug Ivane Korab konačno uslikan, manekenka pokazala svoju jaču polovinu (foto)

- Još uvek višak od deset kilograma, ali telo izgleda bolje! Posle 50 dana - kratko se obratila manekenka snimajući se u helankama i kratkoj majici. Ne sumnjamo da će Ivana vratiti svoju fenomenalnu figuru, iako, priznaćemo, i sada izgleda savršeno.

Instagram

 
 

Podsetimo, Ivana je više puta morala da se podvrgne vantelesnoj oplodnji zbog posledica lošeg zdravstvenog stanja njenog supruga.

- Moj partner imao je rak limfnih žlezda pre 20 godina - priznala je manekenka svojevremeno i rekla da je potpomognuta oplodnja bila jedini način da dobiju potomstvo.

Pročitajte: Za sve one koji prolaze kroz VTO... Ivana Korab u poodmakloj trudnoći rasplakala žene (video)

Pre dve godine velika želja se ispunila i Ivana i njen partner su se ostvarili kao roditelji, ali taj put nije bio lak. Sina Matea dobila je iz trećeg pokušaja, dok je u procesu dobijanja drugog deteta izgubila bebu.

Instagram

 

 

Komentari (2)

Loading
fica 10:02 30.07.2023
Odgovori

Kojim viskom ovde????????? Ne, treba da bude kost, koza i silikoni, da ne bi imala visak.

hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još