Nikolija Jovanović dva meseca posle porođaja blista u bikiniju: Da li si ti ikada bila trudna (foto)

Nikolija Jovanović dva meseca posle porođaja blista u bikiniju: Da li si ti ikada bila trudna (foto)

Autor: | 07/09/2021

0

Nikolijin izgled posle porođaja ostavlja bez teksta

Da smo na ovu fotografiju naleteli ne znajući o kome je reč, ni na trenutak ne bismo pomislili da je ova atraktivna devojka pre manje od dva meseca postala mama. Budući da, naravno, znamo da je Nikolija Jovanović 17. jula rodila drugu ćerku, moramo da se zapitamo da li je uopšte bila trudna. Još zanimljivije je što je već u avgustu objavila fotografiju u kupaćem kostimu, na kojoj ima devojačku figuru. Mnogi su čak pomislili da zasluge pripadaju filterima, ali oni koji su joj bliski tvrde da izgleda baš ovako.

Pročitajte: Izgled Nikolije Jovanović nakon porođaja - Svi bi hteli Nikolijinog trenera (FOTO)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NIKOLIJA (@nikolijaofficial)

Nikolijin izgled posle porođaja najbolji je dokaz tvrdnje da „telo pamti“. Počela je da trenira sa 11 godina. Sa drugaricama je odlazila na plivanje, tae bo, tenis, u školi je igrala odbojku, ali kad je odrasla, teretana je postala njena nezaobilazna stanica. Posle toliko treninga, njene reči izgovorene pre nekoliko godina zvučale su vrlo uverljivo:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NIKOLIJA (@nikolijaofficial)

 

‒ S obzirom na to da godinama odlazim u teretanu, s vremenom sam savladala sve programe i sa ovim iskustvom mogla bih slobodno da se oprobam u ulozi trenera. Gotovo da ne postoji vežba koju ne znam i često sebi osmislim treninge.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti