Milena Popović se skinula u kupaći, a onda priznala: Stalno mi govore da moram da smršam FOTO

Milena Popović se skinula u kupaći, a onda priznala: Stalno mi govore da moram da smršam FOTO

Autor: | 15/07/2023

0

Milena Popović oduševila u bikiniju

"Godine su samo broj", poručila je Milena Popović na proslavi svog jubilarnog 40. rođendana, kada je zabavu došla u kratkoj crnoj haljini i visokim potpeticama. Iako je evidentno da izgleda fenomenalno i da je negovana žena koja drži do sebe, Milena i dalje čuje komentare da ima višak kilograma.

Instagram

 

Atraktivna poslanica skinula se u kupaći i pokazala da ne mari za tuđe zlonamerne komentare. U mladalačkom brendiranom bikiniju roze i naranđaste boje upijala je zrake sunca i odlučila da fotografijom pošalje snažnu poruku.

Pročitajte: Kakva crna bajka! Milena Popović i Igor Jurić uslikani zajedno, da li je moguće da se on ovako ponaša prema njoj? (FOTO)

- Kažu treba mi 5-7 kilograma manje do idealne težine. A ja zdrava. Zadovoljna. Voljena. Srećna. Zar to nije idealno? - napisala je Milena u objavi svog morskog izdanja, na opšte oduševljenje njenih pratilaca.

Instagram

 

Čini se da je u životu Milene Popović zaista sve u najboljem redu. Proslavila je jubilarni rođendan uz svoje najvoljenije, sa Igorem Jurićem cveta ljubav, a i zdravlje je dobro služi. 

Pročitajte: Promenila lični opis - Pogledajte kako je Milena Popović izgledala pre svih estetskih korekcija na licu FOTO


- Mogu reći da sam srećna. I nemam problem da to naglas kažem. Zaslužila sam sreću, kao što je svaki čovek na ovom svetu zaslužuje. Ljubav je pokretač svega i ona je jedan od razloga moje sreće. Ponovo voleti posle svega je božji dar. Kada su ljudi zreli i kada je ljubav prava i iskrena, onda prepreke ne postoje. Svaki problem koji naiđe posmatrate kao iskušenje. I kada ljubav preživi uspone i padove, teške dane, tuge i pritiske onda možete biti potpuno sigurni i mirni da ste pronašli pravu osobu i pravu, iskrenu ljubav - izjavila je nedavno Milena Popović za Kurir.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još