Bukvalno se prepolovila! Supruga Rodžera Federera svima zapušila usta, evo kako je smršala FOTO

Bukvalno se prepolovila! Supruga Rodžera Federera svima zapušila usta, evo kako je smršala FOTO

Autor: | 09/05/2023

0

Mirka Federer često je na meti javnosti, čak i onih koji ne prate sport, što zbog svojih modnih izbora, odnosa sa suprugom Rodžerom ili viška kilograma. Iako se sa kritikom uvek nosila dostojanstveno, ne želeći da je komentariše, supruga jednog od najboljih tenisera svih vremena shvatila je da dela govore više od reči.

Instagram

 
 

Mirka je nedavno sa suprugom posetila jedan sportski događaj i svi su primetili da je drastično smršala. Da nije stajala pored svoje jače polovine sa kojom već dve decenije deli život, verovatno je niko ne bi prepoznao. U suknji na pruge i lepršavoj košulji pozirala je okupljenim fotografima, i zaista nikad nije izgledala bolje.

Pročitajte: Mirka, vladarka iz senke - Raskinula je veridbu sa arapskim sultanom i Federera vinula u zvezde

Profimedia

 

Supruga Rodžera Federera ne daje intervjue, ali jednom prilikom priznala je da je promenila loše navike. Izbacila je belo brašno i šećer, redovno trenira, hrani se zdravo, spava osam sati, pije mnogo vode i pokušava da se ne izlaže stresu. Ovi mali, ali bitni koraci sigurno su doprineli njenoj neverovatnoj transformaciji i svima je drago što Mirka, pošto se Rodžer zvanično penzionisao, konačno ima vremena da se posveti sebi, svom zdravlju i izgledu.

Mike Coppola/Getty Images

 

 

 

 
 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Theo Wargo/Getty Images, Profimedia

Pročitajte još

Najnovije vesti