Fit i u doba korone: Treninzi koje kod kuće može da uradi baš svaka od vas! (video)

Fit i u doba korone: Treninzi koje kod kuće može da uradi baš svaka od vas! (video)

Autor: | 17/11/2020

0

Trening kod kuće - youtube inspiracija za svakodnevnu fizičku aktivnost...

Bilo da ste redovno posećivali teretanu, pa ste zapostavili fizičku aktivnsot usled pandemije korona virusa, ili ste jednostavno tip, koji voli da trenira iz udobnosti svog doma, ponekad vam jednostavno fali inspiracije. Trening kod kuće može biti podjednako efikasan, kao i onaj u teretani, samo ako imate volje i znate kako. Kako bismo vam olakšali donosimo vam tri kanala za treniranje koji će vam pomoći da se fizički aktivirate:

Trening kod kuće - Youtube inspiracija

MadFit

Na ovom kanalu pronaći ćete mnoštvo videa sa vežbama koje pogađaju trbušne mišiće, gluteus i ruke i to u trajanju od samo 10 do 15 minuta.

Pročitajte: Ako smete, isprobajte - Trening Ivane Španović koji ćete gledati bez daha (video)

Yoga With Adriene

Ovaj kanala namenjen je kako početnicima tako i iskusnima kada je joga u pitanju. Energija ove instruktorke, način na koji objašnjava i videa koji prate određenu temu – učiniće da se (još više) zaljubite u jogu i sve njene čari.

Lazy Dancer Tips

Ako želite vežbe koje će aktivirati celo telo i vretenaste mišiće, Alesia i će vam biti otkriće. Ona veruje da baletom možete da počnete da se bavite u bilo kojoj godini života. Sigurni smo da će vas naterati da se pokrenete.

Pročitajte: Trening kod kuće - Ostanite uvek zdravi i fit!

Komentari (0)

Loading
Hellomagazin.rs g-stockstudio iStock Getty Images Plus via Getty Images

Najnovije vesti