Ima 93 godine i pali jednu za drugom cigaretu: Snimak pluća Mire Banjac lekare ostavio u šoku

Ima 93 godine i pali jednu za drugom cigaretu: Snimak pluća Mire Banjac lekare ostavio u šoku

Autor: | 28/11/2022

0

Zdravlje Mire Banjac glavna tema u medijima

Glumica Mira Banjac trudi se da vodi zdrav život, ali priznaje da se cigareta ne odriče, pa muštiklu ne ispušta iz ruke. 

Pročitajte: Mira Banjac u doživela saobraćajnu nesreću, otkriveno u kakvom se stanju nalazi glumica

Luka Šarac

 

‒ Čim se probudim, uzmem kašičicu meda, uz veliku čašu vode. To je pre doručka, kafe i cigare. Tako radim “vekovima”. Dobro doručkujem, manje ručam, večeram tu i tamo, a i tada obično uzmem neku voćku. Na temu cigareta ne mogu da govorim, niti moj primer treba slediti. Pušenje je navika od koje mi je teško da se odviknem, a pravo da vam kažem, nije baš ni da se trudim. Meni cigarete predstavljaju zadovoljstvo, a kako nemam zdravstvenih problema, ne kašljem, mislim da ćemo se i dalje “družiti” - iskreno je rekla Mira za HELLO! a ovih dana obavila je i redovan godišnji sistematski pregled i lekare ostavila u šoku.

Pročitajte:  Drama na aerodromu - Miri Banjac (93) pozlilo, sramotno ponašanje putnika

Luka Šarac

 

- Ne osećam se kao da imam toliko godina. Nedavno sam bila na sistematskom pregledu. Kad je doktor video snimak mojih pluća, bio je ubeđen da ne pušim, jer su mi bila skroz 'čista'. Rekla sam mu da palim jednu za drugom, a on je bio šokiran. Objasnio mi je da je to zato što pušim na muštiklu - ispričala je Mira za "Informer".

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti