Drama na aerodromu: Miri Banjac (92) pozlilo, sramotno ponašanje putnika

Drama na aerodromu: Miri Banjac (92) pozlilo, sramotno ponašanje putnika

Autor: | 08/09/2022

5

Miri Banjac pozlilo

Dok je čekala let iz Crne Gore za Srbiju legendarna Mira Banjac doživela je više neprijatnosti na aerodromu.

Naime, avion za Beograd bio je otkazan, pa je glumica morala da čeka još četiri sata, što je prouzrokovalo da joj se u jednom momentu sloši. Na aerodromu je bila velika gužva jer su letovi kasnili, pa kada je prošla pasošku kontrolu, nije imala gde da sedne. Izgledalo je da nije želela da je prepoznaju jer je nosila veliki šešir i naočare, i držala se po strani sve dok joj se nije slošilo.

Pročitajte: Sin Mire Banjac teško je podneo odlazak iz Beograda - Evo gde sada živi sa glumicom i kako su uredili dom (FOTO)

Dalibor Danilović

 

‒ Gledala sam sramotnu scenu! Mira nije imala gde da sedne. Svi su posmatrali ženu od 92 godine kako stoji i niko nije hteo da joj ustane. Pa i da nije legenda kakva jeste, trebalo je da joj ustupe mesto. Na kraju je ustala jedna žena sa detetom. Dala joj je flašicu vode da dođe sebi. Tek tada je Mira skinula šešir i uzela lepezu da se rashladi ‒ ispričao je očevidac za Informer.

Pročitajte: Glumačka diva Mira Banjac danas slavi 90. rođendan - I dalje razmišljam isključivo o budućnosti, na prošlost se ne osvrćem!

Dalibor Danilović

 

Isti izvor dodaje da je Mira i na beogradskom aerodromu doživela neprijatnost kada joj se zagubio kofer. Posle jednog sata potrage glumica je pronašla prtljag i konačno se odvezla kući taksijem.

Komentari (5)

Loading
Ljilja 05:28 10.09.2022
Odgovori

Tuzna prica nase stvarnost. I ja samto isto dozivela da sa 70 godina o dve unuke od 7 i 5 godina koje su bile bolesne sedim na podu aerodroma. Alo to nije ponizenje za mene vac za sve one koji su me gledali i nije im palo napamet da ustanu.

Marina 09:27 10.09.2022
Odgovori

Emina je dokaz kako pamet,elegancija i prefinjenost mogu nadvladati seljakluk i pokazala kako su zene sa hidzabom kao i ostale zene. Uinat zlim komentarima i onima koji vrijedjaju suprugu jednog od najmoćnijih svjetskih lidera , Ona i dalje izgleda i ponasa se normalno. Allah ih nagradio i pomogao u svemu sto rade !

Olivera 10:26 10.09.2022
Odgovori

Lepe godine! Sreca! Ne moze sama da izlazi i grad, a tek da putuje? Ocigledno je Miri to teško da prihvati, ali morace...

hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti