Ešton Kučer progovorio o retkoj bolesti: Ostao sam bez vida, sluha i ravnoteže, imam sreće što sam živ

Ešton Kučer progovorio o retkoj bolesti: Ostao sam bez vida, sluha i ravnoteže, imam sreće što sam živ

Autor: | 09/08/2022

0

Bolest Eštona Kučera zatekla javnost

Na prvi pogled izgleda da holivudski srcelomac Ešton Kučer ima sve: skladan brak, karijeru iz snova i dobar izgled, ali kada je konačno progovorio o borbi sa teškom bolešću, pokazalo se da nije tako.

Pročitajte: Verovali ili ne - Moderni ekološki ambar postao je dom za porodicu Eštona Kučera i Mile Kunis (FOTO)

Guliver Getty Images

 

Naime, poznati glumac otkrio je da ga je autoimuni poremećaj pre izvesnog vremena ostavio bez sposobnosti da vidi, čuje i hoda.

‒ Pre dve godine imao sam taj čudan, veoma redak oblik vaskulitisa koji mi je oborio vid, pokvario sluh, uništio ravnotežu ‒ ispričao je Kučer i dodao da mu je trebalo oko godinu dana da ponovo izgradi svako čulo.

Pročitajte: Mila Kunis i Ešton Kučer šokirali svet stavovima o ličnoj higijeni - Voda i sapun samo kad prigusti

Guliver Getty Images

 

Vaskulitis je veoma redak poremećaj koji može da izazove upalu krvnih sudova, što rezultira ograničenim protokom krvi. Postoje različiti oblici vaskulitisa, ali većina utiče najmanje na jedan organ.

‒ Ne cenite to što imate dok ne nestane. Dok ne kažete ne znam da li ću ponovo moći da vidim, ne znam da li ću ponovo moći da čujem, ne znam da li ću ponovo moći da hodam... Imam sreće što sam živ ‒ otkrio je Ešton Kučer, prenosi „Page Six“.

Pročitajte: Razvod Mile Kunis i Eštona Kučera ponovo na naslovnim stranama

Guliver Getty Images

 

Sada potpuno oporavljen od straha za svoje zdravlje, slavni glumac kaže da ne dozvoljava da mu bilo koji izazov stane na putu ka uspehu.

‒ Onog trenutka kada počnete da vidite svoje prepreke kao stvari koje su napravljene za vas, da vam daju ono što treba, tada život počinje da bude zabavan, zar ne ‒ zaključuje Kučer.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još