Razvod Mile Kunis i Eštona Kučera ponovo na naslovnim stranama

Razvod Mile Kunis i Eštona Kučera ponovo na naslovnim stranama

Autor: | 26/01/2021

0

Razvod Mile Kunis i Eštona Kučera ponovo je uzburkao svetsku javnost. Njih dvoje poznaju se više od 20 godina, a zajedno su u braku od 2015. godine. Glumački par, koji ima dvoje dece, ćerku Vajat Izabel i sina Dimitrija Portvuda, oduvek je važio za jedan od naskladnijih porodičnih parova u Holivudu.

Kako strani mediji prenose, za rastanak Mile i Kučer imaju mnogo razloga, a jedan od njih jeste taj što su tokom karantina shvatili da ne mogu neprestano da budu zajedno. Prošle godine u decembru, Mila je uslikana bez burme na ruci, a američki mediji navode da je to dokaz da se brak bliži kraju.Takođe, mediji su pominjali i Eštonovu prošlost u ne tako lepom svetlu i to sve zbog toga što je oktobru prošle godine, ovaj par nije proslavio svoju godišnjicu braka.

Pročitajte: Ešton Kučer i Mila Kunis pred razvodom - Zbog svađa i razmirica potražili pomoć

 

Photo by Kevin Winter/Getty Images via Guliver

 

Još jedan u nizu dokaza o njihovom razvodu jeste prodaja porodične kuće u Los Anđelesu. Procenjuje se da bi razvod bio težak 315 miliona dolara, ukoliko do njega dođe. Ipak, drugi mediji navode razloge zašto nikako ne bi moglo da dođe do razvoda, pogotovu što oni imaju druge planove. Ovaj par se samo jednom do sada oglasio i poručio da u ovim navodima nema istine i da ignorišu glasine.

Nedavno su Mila i Ešton gostovali u poznatom američkom "talk show", kako bi najavili svoje projekte vezane za vino, a planiraju i da snime zajedničku reklamu za "Super Boul".

Pročitajte: Ko je kriv za razvod ovih poznatih parova?

Photo by Jesse Grant/Getty Images via Guliver

 

- Mi smo zaista, zaista srećni. Mislim da naša zahvalnost raste svakog dana i takođe zahvalni smo svim onim ljudima koji moraju da idu na posao i rizikuju svoj život i da budu požrtvovani više nego ikad. Neverovatno cenimo okolnosti u kojima se nalazimo – izjavio je Kučer.

Uprkos svim novinskim napisima, razvod Mile Kunis i Eštona Kučera, se neće dogoditi. Previše zajedničkih planova za budućnost, kao i izjave da su srećni zajedno, sve to demantuju.

 

Autor: Miloš Stojanović

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti