Drugi čovek: Ovo je Aca Sofronijević pre 15 godina, zbog viška kilograma nije mogao ni da se sagne (foto)

Drugi čovek: Ovo je Aca Sofronijević pre 15 godina, zbog viška kilograma nije mogao ni da se sagne (foto)

Autor: | 21/04/2022

0

Aca Sofronijević pre 15 godina izgledao je neprepoznatljivo 

Sećate li se kako je harmonikaš Aca Sofronijević izgledao pre petnaestak godina? Danas biste ga na slikama iz tog perioda prepoznali samo po osmehu. U međuvremenu je izgubio bezmalo četrdeset kilograma i promenio lični opis

Instagram

 

‒ Kada sam počinjao karijeru, 2000. godine, oformio sam bend koji se zvao „Buba prestiž“. Pravili smo žurke po kafanama, uveseljavali goste, pravili dobru atmosferu. Na nastupima sam unosio veliku količinu alkohola, ali to nije bilo jedino zlo. Kada bismo svirku priveli kraju, otišli bismo da jedemo. To su uglavnom bile ogromne količine „brze hrane“, pa su se kilogrami samo nagomilavali. Kada je nastupila 2006, imao sam šta da vidim. Vaga je pokazivala 128 kilograma. Nisam mogao da se sagnem i vežem pertle. Teško sam disao, bio mi je problem da obavljam svakodnevne aktivnosti ‒ pričao je Aca Sofronijević za „Super TV“. 

Pročitajte: Aca Sofronijević prvi put u javnosti sa devojkom Sanjom, sve oči uprte u njih

Instagram

 

Shvatio je da hitno mora da promeni način života, pa je za početak krenuo u lagane šetnje

‒ Nisam birao ni vreme ni mesto, po najvećoj zimi sam pešačio kako bih izgubio višak kilograma ‒ priznao je. Danas trenira i do pet puta nedeljno, a redovno ide i na plivanje. 

Pročitajte: Aca Sofronijević podelio fotografiju sa devojkom, lepe vesti se šire ludačkom brzinom

Instagram

 

U međuvremenu je počeo zdravo da se hrani.

‒ Naučio sam šta i kako treba da jedem, odnosno koje namirnice idu jedna uz drugu. Biram raznovrsne namirnice i unosim u organizam samo najbolje, a pijem i dosta vode ‒ kaže Aca koji sada ima 85 kilograma, idealno za njegovu visinu.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još