Roditelji Ace Sofronijevića presrećni, harmonikaš fotografijom otkrio prelepe vesti

Roditelji Ace Sofronijevića presrećni, harmonikaš fotografijom otkrio prelepe vesti

Autor: | 16/08/2022

0

Roditelji Ace Sofronijevića baš uživaju 

Harmonikaš Aca Sofronijević već mesecima je u srećnoj vezi sa voditeljkom "Granda" Sanjom Ćulibrk. Vesti o venčanju javnost sa nestrpljenjem iščekuje, a dok se to ne dogodi uživanje sa najmilijima i letnji odmor su na vrhu liste. 

Pročitajte: Drugi čovek - Ovo je Aca Sofronijević pre 15 godina, zbog viška kilograma nije mogao ni da se sagne (foto)

Roditelji Ace Sofronijevića Milena i Radovan njegova su najveća podrška, a da su mu bivali vetar u leđa harmonikaš je sa ponosom isticao.

- Moji roditelji su sve za mene odvajali da se časovi harmonike plate da idem na takmičenje. Sećam se te 1993. godine kada sam osvojio tu Prvu harmoniku Srbije još u petlićima, tata je pozajmio novac za gorivo, tada se gorivo izvlačilo na crevo. Odemo u hotel, a mama zaledi limunadu za ceo dan, napravi sendviče, nema u hotelu da se ruča. Ja sam još kao mali znao da poštujem tu neku muku i ulaganje porodice u sebe.

Ali, sam takođe znao da je moj zadatak da vežbam, da slušam mog profesora, da se bavim harmonikom na taj način, da iskoristim to vreme što oni plaćaju za mene, a ne samo da dođem da sam bio. Uvek sam se trudio i onda je taj trud malo po malo uspeo da se naplati - izjavio je Sofra, a sad je jednim gestom iznenadio svoje roditelje, što je raznežilo i njegove pratioce na Instagramu.

Pročitajte: Sobu u kojoj je spavao sa babom zamenio skupocenim kutkom za neženje - Ovo je dom Ace Sofronijevića (foto)

- Evo posle 30 godina idemo na more zajedno mi Sofronijevići - napisao je harmonikaš uz zajedničku fotografiju iz auta, što je izazvalo nekoliko hiljada lajkova i komentara. 

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti