Iva Štrljić se skinula u kupaći i otkrila tajnu perfektne figure: Znate li šta je kaldrma-fitnes?

Iva Štrljić se skinula u kupaći i otkrila tajnu perfektne figure: Znate li šta je kaldrma-fitnes?

Autor: | 19/07/2021

0

Iva Štrljić – izgled za desetku

Budući da zbog snimanja nastavka serije „Igra sudbine“ nema vremena da ode na more, Iva Štrljić spas od letnjih vrućina potražila je na bazenu.

- Kaldrma-fitnes u kombinaciji sa plivanjem. Moja idealna kombinacija za vitku liniju - poručila je glumica u opisu fotografije, na kojoj pozira u dvodelnom crvenom kupaćem kostimu.

Pročitajte: Zavodljive fotografije Ive Štrljić za "Hello!" - Telo kao remek delo

Iva Štrljić - izgled na kome glumica vredno radi

Dame se ne pitaju za godine, Iva svoje ne krije, a i nema razloga za to. U intervjuu za HELLO! govorila je o tome koliko je truda i samodiscipline potrebno uložiti da bi žena i posle četrdesete imala telo poput njenog: 

Pročitajte: Iva Štrljić - Ne bih nikuda iz svoje kože

‒ Uživam u nezi tela, jer mi ono na najlepši način vraća. Za početak, važno je naglasiti da dosta toga leži u našem karakteru. Ja sam vredna i istrajna, takva sam u svemu, i kada govorimo o poslu, i kada govorimo o radu na sebi, na svom telu. Neću preskočiti trening, dosta šetam i te šetnje odmila zovem “kaldrma-fitnes”, pazim kako se hranim, idem na relaks-masaže. Temperamentna sam i vedrog duha i mislim da je dobar deo te mladolikosti koju spominjete rezultat radosti koju u svemu pronalazim. Kad duh stoji visoko, telo ga neminovno prati.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti