Čovek iz senke: Ko je tajanstveni duhovni učitelj Novaka Đokovića koji mu je pomogao kad je bilo najteže

Čovek iz senke: Ko je tajanstveni duhovni učitelj Novaka Đokovića koji mu je pomogao kad je bilo najteže

17/02/2022

1

Guru Novaka Đokovića je on

Treneri Marjan Vajda i Goran Ivanišević, fizioterapeut Ulises Badio, agenti Edoardo Artaldi i Elena Kapelaro... Novak Đoković oduvek je bio okružen vrhunskim stručnjacima koji su dobrim delom zaslužni za njegovu poziciju na teniskom krovu sveta. Ipak, daleko veće interesovanje javnosti izazivaju „saradnici“ iz senke. Jedan od njih je i reiki-master Žarko Ilić.

Pročitajte: Fotografije ne lažu - Jelena Đoković često u društvu ovog šarmantnog gospodina, otkrivamo ko je on

Instagram

 

Duhovni učitelj podučio je Novaka japanskoj tehnici isceljivanja. Žarko je lekar, doktorant medicinskih nauka, sa značajnim iskustvom u istraživanju ljudske psihe. Pre svega, on je tragalac za odgovorima i lekom za bolesti savremenog doba, a sa slavnim teniserom, njegovom suprugom, koja ih je i upoznala, i mlađim bratom Markom sarađuje godinama.

Pročitajte: Ekskluzivne fotografije - Ko je ponovo doveo gurua Imaza u život Novaka Đokovića

Instagram

 

Šta je, zapravo, reiki? Reč je o metodi duhovnog razvoja koja eliminiše stres, relaksira i leči. Zasnovana je na verovanju da životna energija protiče kroz organizam. Osobe koje praktikuju reiki koriste tehniku polaganja ruku na telo ili iznad tela. Time se, navodno, čiste i jačaju energetski kanali. Osim što ublažava bol i fizička dejstva, terapija pruža smirenje na duže staze, utiče na donošenje ispravnih odluka i postizanje samopouzdanja, a ima i antidepresivna svojstva.

Pročitajte: Novak i Jelena renoviraju kuću po feng šui pravilima - Zavirite u raskošni enterijer Biserne vile u Marbelji (video)

Instagram

 

Guru Novaka Đokovića odigrao je važnu ulogu kad je bilo najteže

Pre nekoliko godina, posle jednog meča u kojem nije ličio na sebe, Novak je sa Žarkom otišao u Veliki kanjon u Nevadi. Tom prilikom istakao je da strmim liticama nacionalnog parka prosto struji energija sa svih strana.

‒ Veliki kanjon jedno je od najmoćnijih mesta na svetu. Taj mir i veza sa prirodom su neverovatni ‒ rekao je američkim novinarima.

Pročitajte: Od sudbine se ne može pobeći - Numerolozi su još pre 9 godina Novaku Đokoviću prorekli ono što mu danas dešava

Instagram

 

Komentari (1)

Loading
Doktorand Filološkog 18:21 24.03.2022
Odgovori

Čovek je doktorand na Filološkom i upisati se tu zahvaljujući bivšoj ozloglašenoj dekanki, koja je jedva smenjena i smenjivanja je više od godinu dana. Takođe je uzeo mesta na budžetu ljudima koji su odlični studenti Filološkog. Ali kod te bivše dekanke je moglo sve, a naročito da se prijatelji ubacuju na budžet za doktorske studije ne bi li im se podilazilo.

hellomagazin.rs Boško Karanović

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti