Smirenost koja fascinira: Novak Đoković krišom snimljen u avionu, jedan detalj pokrenuo lavinu komentara (foto)

Smirenost koja fascinira: Novak Đoković krišom snimljen u avionu, jedan detalj pokrenuo lavinu komentara (foto)

Autor: | 18/01/2022

2

Novak se vratio kući. To je juče bila udarna vest, finale višednevne agonije u Australiji, od koje se ni on ni cela nacija neće lako oporaviti. Posle presude o ukidanju vize morao je da napusti najmanji kontinent, pa nije gubio vreme. Ušao je u prvi avion za Dubai. Na beogradskom aerodromu dočekalo ga je nekoliko stotina ljudi sa porukama podrške, međutim Nole se nije dugo zadržavao. Nakon svega što mu se dešavalo, jedva je čekao da se sretne sa porodicom, što je i logično, zar ne?

Pročitajte: Savršen par ne postoji - Jelena vikala na Novaka, nije znala da je kamera uključena (video)

Profimedia

 

Novak se vratio kući, ne privatnim letom, već „običnim“. To znači da je u avionu bilo još putnika, a neki su iskoristili priliku i uključili kameru u telefonu...

Svi su primetili da je bio neobično smiren. Takav je bio sve vreme, i u onom imigrantskom hotelu, i tokom saslušanja, i posle izricanja presude. Potpuna suprotnost burnim reakcijama javnosti. No, opšte je poznato da Đoković koristi posebne metode da se opusti, ne samo pred mečeve, već generalno u životu, pa nema sumnje da su zilioni sati meditiranja učinili svoje.

Pročitajte: (Ne)Prijateljice - Jelena Đoković ovim potezom pokazala šta misli o Saški Veselinov

Twitter

 

Vreme tokom dugog leta „ubijao je“ uz pomoć knjige, što je jednog putnika nagnalo da se zapita šta to Nole čita. Dotični gospodin objavio je i fotografiju koja je izazvala lavinu komentara. Neke je interesovalo gde je maska na licu proslavljenog sportiste, budući da je obavezna u avionu. Neko je rekao da bi naslov knjige mogao da glasi „Kako uništiti sopstvenu reputaciju za nedelju dana“, a neko zaključio da „čovek nema mira ni u avionu“. Čuli smo i vic: „Novak Đoković dođe u svoj restoran posle 20 časova i konobar ga istera.“ Bilo je i već neizbežnih sukoba za vakcinu i protiv nje, prilično žestokih, jer „tviteraši“ su poznati po bespoštednim obračunima.


 

Komentari (2)

Loading
Lola 00:24 19.01.2022
Odgovori

Boze, koliko je ovaj covek poseban. Pametan, svoj, principjelan . Jednom recju NADCOVEK!!!! U sveopstoj histeriji oko virusa, strahu i poticanju na strah od istog , ovaj covek misli svojom glavom i brani svoje ljudsko dostojanstvo. Respect!!

Goran 11:35 19.01.2022
Odgovori

Mnogi i znaju da brani sve nas ali nemaju hrabrosti ni to da priznaju .Procice i to.

hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti