Žene su poludele za dijetom Dee Đurđević: Smršajte 30 kg uz samo jedan trik

Žene su poludele za dijetom Dee Đurđević: Smršajte 30 kg uz samo jedan trik

02/12/2021

0

Dijeta Dee Đurđević tema je o kojoj pripadnice lepšeg pola poslednjih dana i te kako polemišu. Popularna voditeljka uspela je da smrša čak trideset kilograma. Dea se posle stravične nesreće koju je doživela 2019. godine naglo ugojila, pa su joj lekari sastavili poseban režim ishrane.

‒ Merila sam se sve dok nisam izgubila trideset kilograma, a onda sam prestala! Ne znam da li sam posle toga još smršala ili nabacila neki kilogram, važno mi je samo da ponovo mogu da zakopčam farmerke. Sada konačno opet nosim smol veličinu i zadovoljna sam ‒ kaže Dea za Hit i objašnjava na koji način održava liniju.

Pročitajte: Bože, ovo nisam zaslužila - Dea Đurđević otvorila dušu o najvećem životnom udarcu

‒ Trudim se da unosim ograničenu količinu hrane i da ne jedem masno. Veoma je teško da čovek sam sebe kontroliše, ali mi to uglavnom uspeva. Takođe, već neko vreme ne večeram, a ako mi se desi da ipak pojedem nešto uveče, biram da to bude salata.

Dijeta Dee Đurđević pažljivo je sastavljana 

Voditeljka naglašava da je smršala zahvaljujući dijeti koju su joj sastavili lekari.

‒ Trojica doktora napravila su mi specijalni jelovnik, koga sam se pridržavala godinu i po dana. Posle saobraćajke sam se naglo ugojila, a kada sam počela zdravo da se hranim, krenuli su i kilogrami da se tope i ja sam se osećala sve bolje ‒ priča Dea i otkriva kako je izgledao njen režim ishrane.

Pročitajte: Prvi put posle stravične nesreće Dea Đurđević pokazala povređenu ruku (foto)

‒ Za doručak sam uzimala dvopek, sir ili jaja i sezonsku salatu. Ručak mi se sastojao od kuvanog jela i ribe, a večerala sam grilovano meso. Za užinu sam obično jela jabuku. Sada sam proširila meni, pa unosim i neke druge namirnice, samo se trudim da ne preteram.

Dea priznaje da joj je u početku bilo teško da se hrani po specijalnom režimu i da je stalno bila gladna.

‒ Gubljenje kilograma u početku je išlo sporo, ali kad sam ušla u štos, sve je krenulo kako treba. U prvim nedeljama dijete stalno sam bila gladna, ali sam se posle navikla ‒ kaže voditeljka, koja je osim dijete sebi uvela i fizičku aktivnost.

‒ Treniram četiri puta nedeljno. Radim čučnjeve, trbušnjake, brzo hodam... To mi pomaže da se izgubljeni kilogrami ne vrate.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.s Instagram

Pročitajte još

Najnovije vesti