Da li je moguće da ove vitke noge gaze osmu deceniju: Poznatoj dami uspelo je nemoguće, zaustavila je vreme

Da li je moguće da ove vitke noge gaze osmu deceniju: Poznatoj dami uspelo je nemoguće, zaustavila je vreme

Autor: | 02/08/2021

0

Noge Verice Rakočević ostavljaju bez daha

Kad god Verica Rakočević javno kaže koliko ima godina, „Gugl“ se „usija“ od pretraga „Verica Rakočević godište“. Naša najpoznatija kreatorka nikada nije krila datum rođenja, ovog proleća proslavila je 73. rođendan, ali kada se taj podatak spoji sa njenom fotografjom, jedini logičan komentar je „nemoguće“.

Oni koji je lično poznaju potvrdiće da to nema veze sa fotošopom, Verica Rakočević isti utisak ostavlja i uživo.

Pročitajte: Pogledajte kako je Verica Rakočević izgledala pre 50 godina (foto)

Petar Đorđević

 

‒ Da li žena u sedamdesetim treba da nosi ovo? Da, ukoliko joj je samo nebo granica i ukoliko je apsolutni vlasnik svog života ‒ poručuje Verica uz provokativnu fotografiju na kojoj pozira u sakou naglašenog struka i čizmicama, pa su se u prvom planu našle njene vitke noge.

Noge Verice Rakočević - najbolja reklama za sopstveni brend

Ako je želela da skrene pažnju na garderobu koja se može kupiti u njenom butiku u centru Beograda, uspela je. Bolja reklama ili manekenka definitivno joj nije potrebna.

Ispod fotografije o kojoj će se dugo još pričati u rekordno kratkom roku osvanulo je na stotine komentara sa izrazima podrške, divljenja i ljubavi.

Pročitajte: Ljubav drugačija od svih, Verica Rakočević za HELLO! - Ostavila je neizbrisivi trag na mojoj duši

Duška Jovanić, Snežana Dakić, Tijana Dapčević, Sloboda Mićalović samo su neke od poznatih dama koje su otvoreno pokazale oduševljenje Veričinom energijom i harizmom.

Jedna poruka posebno je dirnula kreatorku. „Ljubi majka svoje sunce“, uzvratila je Verica Rakočević na objavu ćerke Elene Karaman, koja joj je uputila tri srca.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti