Nezaustavljiv - Miloš Biković snima punom parom

Nezaustavljiv - Miloš Biković snima punom parom

Autor: | 11/02/2020

0

Miloš Biković - Južni vetar će novim, uzbudljivim epizodama ponovo oduševiti publiku.

Nakon velikog uspeha koji je postigao prvi deo filma Južni vetar, snimljena je serija čije ćemo nove epizode od polovine februara moći da pratimo na malim ekranima. Reditelj Miloš Avramović okupio je uigranu ekipu, a Biković sa zadovoljstvom ističe da je snimanje proteklo u sjajnoj atmosferi. Publika će, kao i do sada, imati priliku da uživa u napetim scenama nabijenim adrenalinom.

Prvi deo Južnog vetra postigao je veliki uspeh u zemlji i regionu. Prikazivan je i u evropskim bioskopima, kao i u Kanadi i SAD-u.

https://www.instagram.com/p/B7yjVjtHsW4/

Miloš Biković - Južni vetar je osveženje u dosadašnjoj karijeri 

Za ulogu Petra Maraša, Biković je osvojio više nagrada. Na premijeri filma 2018. godine pojavio se u društvu manekenke Barbare Tatalović. Iako su delovali kao stvoreni jedno za drugo, zbog brojnih poslovnih obaveza i života u različitim zemljama, njihova veza ipak nije opstala.

Jedan od naših najtraženijih glumaca briljirao je u ulozi sitnog kriminalca i ljubitelja brze vožnje koji polako ulazi u svet pravog kriminala. Za potrebe snimanja, promenio je i svoj izgled. On je, kako bi što uverljivije dočarao lik koji tumači, nabacio nekoliko kilograma.

Kada je u pitanju Miloš Biković, Južni vetar je bio prilika da, kako sam kaže, izađe iz okvira uloga koje je do tada dobijao. Umesto romantičnih srcolomaca tipičnih za 20. vek, dobio je priliku da se predstavi u ulozi problematičnog momka.

Miloš Biković Južni vetar iskoristio je i da se oproba u zahtevnim kaskaderskim scenama. Vešto manevrisanje automobilom savladao je uz savete profesionalnih vozača. Kao neko ko vodi računa ne samo o svojoj, već i o bezbednosti drugih, popularni glumac u privatnom životu nikada nije pokušavao da izvede slične zahvate. Najteže manevre, koji podrazumevaju čak i izmene kočionog sistema automobila, ipak je prepustio kaskaderima.

https://www.instagram.com/p/BoYs0dDnTwR/?utm_source=ig_embed

Svojevrsni izazov bile su i scene u kojima nag i bez obuće trči gradskim ulicama. Realna mogućnost da se bez obuće poseče i povredi doprinela je njegovoj glumačkoj uverljivosti. Prirodni strah je učinio svoje. Slično je bilo i kada je je skakao sa velike visine. Olakšavajuća okolnost je to što on voli da isprobava nove stvari, pa mu zahtevne scene nisu predstavljale problem.

U novim epizodama Južnog vetra koje ćemo uskoro moći da pratimo, došlo je do izmena kada je glumačka podela u pitanju. Umesto Dragana Bjelogrlića, pred kamerama će se naći Miki Manojlović. Na zadovoljstvo brojnih obožavateljki, glavna uloga i dalje je poverena zgodnom Bikoviću.

Novi blokbaster - Komedija Sluga

Svoje glumačke početke van naše zemlje Biković je napravio pre pet godina. Tada je dobio ulogu u ruskoj drami Sunčanica. Sa ove distance, on skromno kaže da je karijera koju je izgradio u Rusiji premašila sva njegova očekivanja.

Nisam ovako zamišljao svoju karijeru, definitivno. Nadao sam se da ću u pozorištu igrati neke manje i srednje uloge i da ću s vremenom, kroz četiri, pet godina, zaigrati i veće i da će me eventualno primiti na platu. - izjavio je on.

Bikovićev aktuelni film bioskopska publika je dočekala sa velikim nestrpljenjem. Komedija Sluga u Rusiji beleži rekordnih 11 miliona gledalaca. Atraktivni glumac tamo je veoma popularan, a u ovom ostvarenju ima glavnu rolu. Tokom samo jednog dana, film je videlo više od 750.000 ljudi!

https://www.instagram.com/p/B6AvQ1aHeBp/?utm_source=ig_embed

Zanimljivo je što je Miloš prvobitno odbio ulogu u ovom filmu. Smatrao ju je isuviše sličnom onoj koju je već ostvario u filmu Hotel Eleon. Čuvši da je režiser Klim Šipenko, koga izuzetno ceni, promenio je svoju odluku. Ispostavilo se da nije pogrešio. Pomama za kartama i interesovanje gledalaca prevazišli su sva očekivanja.

Kada je reč o poslu, Biković je nezaustavljiv. Već početkom marta očekujemo premijeru filma Hotel Beograd, a kako sam kaže, naša zemlja u njemu je prikazana na jedan drugačiji, nesvakidašnji način.

Izuzetno angažovan i tražen u glumačkim krugovima, Biković kaže da bi voleo da ima više slobodnog vremena i da malo uspori svoj životni ritam. Po svoj prilici, ovo se neće skoro desiti. U narednom periodu, posvetiće se pozorišnoj ulozi, a u planu je i snimanje jedne serije, kao i dva filma.

Hello magazin - poznati, moda, lepota, sport i još mnogo toga, za vas, na jednom mestu.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Hello, Instagram, ATA

Pročitajte još