Miloš Biković: Sebe ne smatram previše bitnim – moj život može da se završi svakog časa i ništa se ne bi promenilo

Intervju sa Milošem Bikovićem

 

Intervju sa Milošem Bikovićem – šarmantni glumac otkrio je s kojom svojom osobinom se najteže miri i šta mu, uprkos silnoj želji, nikako ne polazi za rukom.

Pre novog intervjua sa Milošem Bikovićem koji je pred vama, poslednji put smo vodili razgovor pre nešto više od godinu dana, uoči beogradske premijere filma “Južni vetar”. Na dan izlaska aktuelnog intervjua u glavnom gradu prikazan je njegov novi film, ruska komedija “Sluga”, u kojoj igra glavnu ulogu. Tim povodom, ali i u duhu praznika, sa internacionalnom glumačkom zvezdom ćaskali smo o godini koja je iza nas.

Miloš Biković: Mir pronalazim u crkvi, ne u self-help literaturi

Biković je nesumnjivo ispratio pun utisaka. O privatnom životu nerado govori, što mu ne zameramo budući da je tome dosledan od početka. To, međutim, ne menja činjenicu da je, kada je on u pitanju, krah ljubavi sa manekenkom Barbarom Tatalović bila jedna od udarnih vesti u 2019.

U otvorenom razgovoru za “Hello!” šarmantni glumac otkrio je s kojom svojom osobinom se najteže miri i šta mu, uprkos silnoj želji, nikako ne polazi za rukom.

Kako ste se snašli u ulozi Griše, koji preko noći od bogataša postaje sluga?

– Kako sam se snašao pre će moći da kaže publika, jer se film rađa u oku gledaoca, u njegovom utisku i duši. Mogu samo da kažem da sam ga sa zadovoljstvom snimao iako sam se prilično namučio.

Miloš Biković o raskidu: Uvek se iznenadim što ono što sam zamišljao nije to u šta sam se zaljubio

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Miloš Biković (@bikovic) дана


Šta vas je privuklo ulozi – scenario, ekipa saradnika ili nešto treće?

– U prvi mah sam je odbio jer je nekako bila slična ulozi arogantnog mladića koga sam igrao u “Hotelu Eleon”. Međutim, na nagovor producenata, koji su mi rekli da će reditelj biti Klim Šipenko, jedan od najperspektivnijih u Rusiji, na kraju sam ipak prihvatio. Od tri filma koje je u poslednje vreme režirao, sva tri su hitovi: akciona drama o kosmosu “Saljut 7”, drama sa elementima trilera “Tekst” i komedija “Sluga”.

U tizeru koji ste podelili na „Instagramu“ Griša se žali kako mu u životu sluge i siromaha najviše nedostaje internet, više i od devojke. Da li je to najbolji opis današnje omladine i društvene diskonekcije?

– To jeste jedna vrsta kritike današnje omladine, ponašanja i načina razmišljanja po modelu razmaženog mladića kome je sve dostupno, a ništa ne vrednuje.

Intervju sa Milošem Bikovićem – nastavak otvorenog razgovora sa šarmantnim glumcem pročitajte na sledećoj strani

Deana ĐukićMiša Obradović / “Barbosa”/Instagram

Više o temama: