Seka Aleksić i Veljko – Da li su oni najlepši bračni par na estradi?

Seka Aleksić i Veljko – Da li su oni najlepši bračni par na estradi?

Autor: | 12/03/2020

0

Seka Aleksić i Veljko spadaju u najzaljubljenije parove na estradi. Njihova ljubav traje više od deset godina i raste iz dana u dan, a krunisali su je kada su dobili sina Jakova.

Poznata pevačica i njen suprug Veljko Piljikić već godinama dele "i dobro i zlo", i mnogi ih smatraju jednim od najstabilnijih parova na sceni. Hello vam otkriva pojedinosti iz njhovog života koje će vas sigurno prijatno iznenaditi!

Ljubav bez granica

Seka Aleksić i Veljko žive život kakav mnogi priželjkuju, u kome je prisutna ljubav i strast kao na početku.

Lepa Seka ne krije koliko je zadovoljna u životu, a osmeh je uvek prisutan na njenom licu. Bilo da uživa na bazenu sa suprugom Veljkom ili je pak na porodičnom odmoru u Budvi, uvek veruje u to da se treba radovati svakom novom danu. Zahvaljujući divnom partneru koga je izabrala, ona zaista živi svoj san i ostvaruje svoje najlepše snove.

https://www.instagram.com/p/B9oiaFhnnzU/

Iako je njihova ljubav zaista bez granica, i Veljko i Seka su dobro upoznati sa tim da je treba negovati i održavati. To se ogleda i u prijatnim iznenađenjima koje jedno drugom prirede za svaki bitniji datum. Atraktivna pevačica često spominje kako je njen suprug zaista najbolji muškarac i kako je imala ogromnu sreću da ga sretne. Po svemu sudeći, tako i jeste, a on je to dokazao još jednim lepim postupkom za njen 38. rođendan. Spomenimo da su to bile svećice, cveće, poklon i to tačno u ponoć. Ovo je Seku ostavilo bez teksta i jedva je našla reči da iskaže svoje oduševljenje. Po njenim rečima, on je pravi blagoslov u njenom životu.

Kao što nam ovaj predivan gest pokazuje, romantika je i dalje prisutna u njihovom odnosu. Iako su sada Seka i Veljko roditelji i nemaju mnogo slobodnog vremena, uvek se nađe prostor za male znake pažnje i sitnice koje neočekivano ulepšaju dan. I pored napornog posla i građenja karijere, prava ljubav uvek opstaje i odoleva godinama. Kao što je lepa pevačica izjavila jednom prilikom, kada odustajete od nekoga koga najviše volite, znači da odustajete od sebe.

Seka Aleksić i Veljko - Porodična idila

Možda će vas iznenaditi informacija da je Seka Aleksić izabrala Staru Pazovu za svoj dom, u kome uživa sa suprugom Veljkom i njihovim sinom Jakovom. Nije tajna da su hteli da izbegnu gradsku buku i gužvu, i da umesto toga uživaju u toplom, raskošnom domu.

https://www.instagram.com/p/B9_OMsqHDWf/

Instagram profil atraktivne pevačice nam otkriva i kako je provela Novu Godinu. Slika okićene jelke i predivnih ukrasa zaista stvara čarobnu atmosferu, pa možemo zaključiti da je Seka stvorila pravi mali "raj" u svom domu. To je naročito obradovalo Jakova, koji nije mogao da odoli a da ne dira ukrase. Na osnovu ostalih fotografija, možemo zaključiti da ima kovrdže na tatu, a osmeh na mamu, i potpuno je neodoljiv! O tome govori i ogroman broj Sekinih pratilaca na Instagramu, koji nestrpljivo očekuju nove slike nasmejane porodice.

https://www.instagram.com/p/B9OqlSlnw0S/

Poznato je da je Seka oduvek maštala o velikoj porodici. Prvi korak ka tome je bio dobijanje sina Jakova, a krajem januara, lepa pevačica je rodila još jednog sina - dečaka Jovana. Seka i Veljko su se po drugi put ostvarili kao roditelji, a po svemu sudeći, planiraju da imaju još dece. S obzirom da njih dvoje uvek mogu da se oslone jedno na drugo, nikada ne izostaje podrška.

https://www.instagram.com/p/B9enmABnFOI/

Seka Aleksić i Veljko žele da svojoj deci pruže bezbrižno i srećno detinjstvo, i timski rade na tome da njihovi mezimci postanu ostvarene i celovite ličnosti. Kada imate na koga da se oslonite, ništa nije teško, a njihov primer to i dokazuje.

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic

Najnovije vesti