Uskršnji i prvomajski praznici u hotelima „Budvanske rivijere“

Uskršnji i prvomajski praznici u hotelima „Budvanske rivijere“

22/03/2019

0

U susret uskršnjim i prvomajskim praznicima,  najveća hotelska grupacija u Crnoj Gori - HG „Budvanska rivijera“, u čijem sastavu posluje pet hotela: „Slovenska plaža“, „Mogren“, „Aleksandar“ u Budvi, „Palas“ i „Castellastva“ u Petrovcu, pripremila je specijalnu ponudu u svim hotelima po izuzetno povoljnim cijenama.

Izuzetne lokacije - nadomak mora i centra grada, prirodno zeleno okruženje, kompletan sadržaj prilagođen porodičnom odmoru, neke su od glavnih karakterstika ovih hotela koje ih svrstavaju u red najatraktivnijih na budvanskoj rivijeri.

Ponuda za uskršnje i prvomajske  obuhvata smještaj u dvokrevetnim sobama na bazi polupansiona, kao i gratis uslugu ručka. Za dijete do 12 godina odobrava se besplatan boravak, dok za drugo dijete uzrasta od 2 do 12 godina važi popust od 50%.

Boravak u ovom periodu,  u najvećem turističkom naselju u Crnoj Gori, „Slovenskoj plaži“, gosti mogu rezervisati po cijeni od 28,00 eura po osobi u dijelu sa 3 plus zvjezdice, kao i 31,00 euro u dijelu sa 4 zvjezdice. Hotel Aleksandar ima ponudu od 32,00 eura po osobi, dok će cijena smještaja u hotelu Mogren biti 29,00 eura po osobi.

Izuzetno tražen hotel tokom uskršnjih i prvomajskih praznika je Hotel Palas u Petrovcu, koji se može rezervisati po cijeni od 35,00 eura, a za goste je obezbijeđen popust od 20 % na sve vrste masaža u wellness & spa centru, kao i gratis usluga dječije igraonice. Hotel Castellastva ponudiće smještaj po cijeni od 31,00 euro po osobi.

Detaljnije informacije o ponudama, zainteresovani mogu naći na web sajtu Hotelske grupe „Budvanska rivijera“: www.hgbudvanskarivijera.com

Email [email protected]

 

 

 

Hellomagazin.rs/Marija Milenković Promo
Tagovi: Budva uskrs

Pročitajte još