Seka Aleksić izgleda savršeno: Kad si u drugom stanju i farmerke ti bolje stoje!

Seka Aleksić izgleda savršeno: Kad si u drugom stanju i farmerke ti bolje stoje!

Autor: | 02/12/2019

0

Seka Aleksić uživa u danima trudnoće, jer će uskoro svom sinu Jakovu podariti brata za koga su ona i njen suprug Veljko već izabrali divno ime Isak, ali uživa i u garderobi za buduće mame.

Ipak, iako mnoge buduće mame izbegavaju farmerke dok im je stomak u "fazi rasta", Seka se nije odrekla ovog komada garderobe, pokazavši da i džins može sjajno da izgleda na svakoj trudnici i da ga se ne treba tek tako odreći.

Udobna i meka majica, patike i farmerke, su sjajan izbor za jedno lenjo i opušteno jutro, popodne, veče... za bilo koju priliku. Jer, kada ste u drugom stanju, skoro sve vam je dozvoljeno i niko vam neće zameriti ma šta da obučete, te iskoristite priliku i budite luckasti, ekscentrični...

- Moj omiljeni džins - poručila je raspoložena trudnica kraj ove fotografije na kojoj zaista izgleda sjajno - srećno, opušteno i zadovoljno.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели SEKA ALEKSIĆ (@seka_aleksic) дана 2. Дец 2019. у 6:20 PST

Seka Aleksić već spremna za Novu godinu

Ali, ako ste od onih koji vole samo mekano i udobno, pevačica ima kombinaciju koja će vam se dopasti - kombinezon od meke trikotaže i "meda" kaputić u bojama zemlje su savršen izbor za vas.

https://www.instagram.com/p/B5fE8kWnWp7/

Sa vidnim trudničkim stomačićem Seka je na jednom od skorašnjih nastupa plenila osmehom i veoma raspoložena izašla pred publiku, gde je ponesena atmosferom igrala i plesala do kasno u noć.

Uzana crna, dekoltirana, haljina istakla je njene obline, pa je čitavo veče od fanova dobijala pregršt komplimenata.

Inače ona je i jedna od pevačica koje je priča o Severininoj borbi za sina duboko ganula:

 I više nego zastrašujuće. Žao mi je majke i deteta. Kako god da bude na kraju, deca ispaštaju u ovakvim situacijama. Zar ne bi trebalo da cilj svakog tate i svake mame bude da su nam deca srećna? — zapitala se Aleksićeva na Instagramu.

Hellomagazin.rs ATA Images
Tagovi: seka aleksić