Zla sudbina: Ovo su manje poznati detalji iz života glumice Naje Rivere

Zla sudbina: Ovo su manje poznati detalji iz života glumice Naje Rivere

Autor: | 24/07/2020

0

Javnosti je postala poznata posle uloge u megapopularnoj seriji „Gli“. Imala je velike snove, kako u vezi s brakom, tako i karijerom. Međutim, sudbina je imala drugačiji plan.

Kao tinejdžerka Naja je imala problem sa anoreksijom, a kasnije i sa naglim promenama raspoloženja. Potom se nosila i sa tajnim pobačajem, o kome nije govorila sve do izdavanja svoje knjige, koju je objavila 2016. godine. U njoj je napisala da je zaista bila izgubljeno dete.

Pročitajte: Stigli rezultati obdukcije, zbog ovoga je Naja Rivera preminula

U jeku svoje najveće popularnosti, dok je snimala seriju „Gli“, Naja se zabavljala sa kolegom Markom Selingom, koji je u svojoj biografiji imao debeli kriminalni dosije. Za glumicu je ova veza zaista bila pogubna.

Glumica Naja Rivera - Sin je najbolje što joj se dogodilo u braku sa Rajanom

Za nekadašnjeg supruga Rajana udala se 2014. i razvela posle četiri godine zbog svog problema sa nasilničkim ponašanjem. Naime, Naja je čak bila privedena jer je tokom jedne žučne rasprave pretukla supruga.

‒ U krivičoj prijavi navodi se da je suprug Naje Rivere Rajan Dorsi u policiji izjavio da ga je glumica udarila u glavu i razbila mu donju usnu dok su bili u šetnji sa decom ‒ preneo je „WSAZ“.

Otkako je 2016. postala majka glumica Naja Rivera u potpunosti je promenila život. Posle razvoda od Rajana Dorsija, posvetila se samo sinu Džosiju i često ga je vodila na javne događaje kako bi stalno bili zajedno.

‒ Biti majka to mi je najvažnije u životu, to mi je prioritet, sve ostalo može da čeka. Ništa mi nije važnije. Pokušavam da se svakog dana što bolje organizujem i da, kada ga pokupim iz vrtića, ostatak dana bude naš ‒ rekla je prošle godine u intervjuu.

Kada je njena ljubav sa suprugom Rajanom Dorsijem bila na početku, glumica je imala velike snove u vezi sa brakom. Želela je da ima još dece i uživa u ljubavi, pa ipak, emotivna priča imala je nešto drugačiji i ubrzan kraj.

Sve ove informacije glumica je iznela u svojoj knjizi „Sorry not sorry“ u kojoj je pisala o svom životu, odrastanju i velikim snovima.

Tragična smrt stavila je tačku na velike snove

Nažalost, tragična smrt prekinula je sve Najine snove. Glumica je, naime, preminula u julu ove godine. Ona i njen četvorogodišnji sin boravili su na jezeru Piru u Kaliforniji, na čamcu koji je iznajmila kako bi sa sinom plovila po jezeru.

Četvorogodišnjak je nekoliko sati kasnije pronađen u čamcu sam. Spavao je, a majke nigde nije bilo. Spasilački tim je odmah počeo da traži Naju, a kasnije su uključeni i ronilački timovi. Potraga nije dala nikakve rezultate prvih nekoliko dana. Tek šestog dana aktivne potrage pronađeno je telo ženske osobe.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Naya Rivera (@nayarivera) on Jul 7, 2020 at 3:15pm PDT

Izgleda da je skupila dovoljno snage da vrati sina u čamac, ali ne i da sebe spase ‒ rekli su policajci pošto su potvrdili da su je našli.

Šerif oblasti Ventura Bil Ajub rekao je za medije da nema naznaka da je smrt nasilna ili da je reč o samoubistvu. Dodao je i da je Najin sin rekao da mu je mama pomogla da se popne na brod, a kada se okrenuo, video ju je kako nestaje u vodi. Jezero u kojem se Naja Rivera utopila prilično je opasno i retko se u njemu pliva, navodi strana štampa.

Njen mali sin sada je sa ocem Rajanom, slomljenim od bola, nakon što je čuo da je njegova bivša supruga preminula. Sada je u svom domu sa sinom Džosijem i pokušava da mu pruži svu moguću utehu posle ovog tragičnog gubitka.

Pročitajte: Naja Rivera - Venčanje koje je iznenadilo javnost

 

View this post on Instagram

 

A post shared by dorseyryan (@dorseyryan) on Jan 7, 2019 at 4:33pm PST


Izgleda da je glumica Naja Rivera odmalena imala velike snove, ali da su je celog života pratili neuspesi. Nažalost, njen životni put prekinut je u 33. godini, a svi snovi potonuli su u vodu zajedno sa njenim beživotnim telom. Život je završila baš kako ga je poslednjih nekoliko godina i živela, kao požrtvovana majka, puna ljubavi.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty, instagram