Stigli rezultati obdukcije, zbog ovoga je Naja Rivera preminula

Stigli rezultati obdukcije, zbog ovoga je Naja Rivera preminula

Autor: | 16/07/2020

0

Smrt glumice Naje Rivere potresla je svet. Vest da je nestala na jezeru Piru u Kaliforniji dok je sa sinom bila u čamcu uznemirila je javnost. Onda je posle šest dana njeno beživotno telo isplivalo iz mutne vode. Glumica Naja Rivera imala je samo 33 godine i ostavila je četvorogodišnjeg sina, koji je gledao kako mu mama zauvek odlazi.

Tridesettrogodišnja glumica, manekenka i pevačica iznajmila je u sredu čamac kako bi sa sinom plovila po jezeru. Četvorogodišnjak je nekoliko sati kasnije pronađen sam u čamcu. Spavao je, a majke nigde nije bilo. Spasilački tim je odmah počeo da traži Naju, a kasnije su uključeni i ronilački timovi. Potraga nije dala nikakve rezultate sve do ponedeljka kada je pronađeno telo ženske osobe.

Pročitajte: Naja Udala se glumica Naja Rivera

‒ Izgleda da je skupila dovoljno snage da vrati sina u čamac, ali ne i da sebe spase ‒ rekli su policajci pošto su potvrdili da su je našli.

Šerif oblasti Ventura Bil Ajub rekao je za medije da nema naznaka da je smrt nasilna ili da je u pitanju samoubistvo. Dodao je i da je Najin sin rekao da mu je mama pomogla da se popne na brod, a kada se okrenuo, video ju je kako nestaje u vodi.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Naya Rivera (@nayarivera) дана 17. Сеп 2019. у 10:14 PDT

Glumica Naja Rivera tragično je izgubila život

Članovi porodice lepe glumice neutešni su i od bola ne žele da daju izjave za medije, ali su zahtevali da se uradi obdukcija kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti. U detaljnom izveštaju glavni patolog okruga Ventura navodi da je zvezda serije „Gli“ umrla od slučajnog utapanja. Izveštaj kaže da nema indicija da su droga ili alkohol igrali ulogu u njenoj smrti. Takođe, nisu otkrivene povrede ili druga medicinska stanja, stoji u nalazu.

Jezero u kojem se Naja Rivera utopila prilično je opasno i retko se u njemu pliva, navodi strana štampa. Najčešće se koristi za vožnju plovilima, a sada je pokrenuta peticija da se plivanje u njemu u potpunosti zabrani. Česti su jaki vetrovi zbog kojih se situacija na vodi naglo menja.

Pročitajte: Naja Rivera uhapšena zbog nasilja u porodici, pretukla supruga! (video)

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty, instagram